reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-) bry :-)

edit:
nocka udana... ok 23.00 zasnela to o 4.00 cycus i dopiero o 8.00 znowu cycus...
teraz z nowu sie kreci cos jej dokucza w brzuszku, chyba kupka znowu :( nooo ma problemy zkupka.
nie ma twardych ale cos ciezko jej, nie wiem o co chodzi bo z Fruciem "tylko" kolki byly
jej nie wiem co podawac by pomoglo, ja pije herbatki wspomagajace i to nic nie daje ;\
rumianek pomoze Daffi, mowisz... :confused:

no Julka jak byla mala kilka razy zdarzylo sie ze tam jednego dnia kupki nie zrobila i jakby sie meczyla to wlasnie poradzila mi lekarka bym zaparzyla sobie herbate rumiankowa i malej podala.. dla tak malej michalinki to z 2 lyzeczki.. bo czasem mozna rozluznic za mocno...
jejku juz zpaomnialam co jeszcze sie stosowalo... bo jak duza byla to mialam z nia kosmzar wtedy poznalam co to zaparcia.

reklama
Madzia, pracuje w firmie w skwierzynie. W biurze handlowym. Fajna, czysta miła i przyjemna praca. tfu tfu, póki co!!

Izka w przedszkolu daje sobie świetnie radę, po angielsku słówka zapindala;) niezła jest, a w niedzielę chce do przedszkola chodzić!! i kłotnia gotowa. Tylko strasznie ją męczy to przedszkole, bo jak wracamy ok. 17 do domu to już ona taka padnieta że marudzi i o 18 już zazwyczaj śpi. I rano i tak jej dobudzić nie mogę. A w przedszkolu nie chce spać....

A co u Was Madzia?

Daffi jeszcze Julkinson w wózku? ja już zapomniałam jak to jest wózek prowadzic heeh (a moze niedługo mi się przypomni?? ) a i pampersy zapomniałam....

Madzia, pracuje w firmie w skwierzynie. W biurze handlowym. Fajna, czysta miła i przyjemna praca. tfu tfu, póki co!!

Izka w przedszkolu daje sobie świetnie radę, po angielsku słówka zapindala;) niezła jest, a w niedzielę chce do przedszkola chodzić!! i kłotnia gotowa. Tylko strasznie ją męczy to przedszkole, bo jak wracamy ok. 17 do domu to już ona taka padnieta że marudzi i o 18 już zazwyczaj śpi. I rano i tak jej dobudzić nie mogę. A w przedszkolu nie chce spać....

A co u Was Madzia?

Daffi jeszcze Julkinson w wózku? ja już zapomniałam jak to jest wózek prowadzic heeh (a moze niedługo mi się przypomni?? ) a i pampersy zapomniałam....
Kasia owszem jeszcze w wozku. ma 1.5 roku dopiero a na miasto idzie raz ladnie raz nie i czasem trzeba si emeczyc bo za reke nie chce isc i sie rzuca na chodnik i wrzeszczy a czasem idzie ladnie...
moze do 2 latek sie cos zmieni. z pampersami tez jeszcze julka sie nie rozstala.
a chcesz by ci sie przypomnialo?:)

Spoko spoko;)

Tylko ja mam z Izką problem z usypianiem, muszę się z nią CODZIENNIE kłaść po kąpieli i potulić i poczekać aż porządnie uśnie, bo inaczej się podnosi i "no gdzie idziesz?" i od nowa...czasem z 1,5h mi to zajmuje! No już czasem nerwy mnie biorą, kiedyś tego problemu nie było, a teraz....mam... No i przychodzi do nas w nocy. Zazwyczaj ją odnoszę ale czasem też padnieta jestem i nie zdazę bo usne!

ja narazie z usypianiem Julki nie mam problemu bo ja klade i sama zasypia.. ale u nas tez inaczej bo mamy kawalerke i poprostu zawsze jestem w tym samym pokoju co ona a mimo to w nocy czasem nad ranem przeskakuje ze swojego wyrka do naszego...
i nasz blad ale jej nie odkladamy bo kazde odlozenie konczylo sie rozespaniem i zarwana noca.. a chyba za leniwi jestesmy na zarwane noce.

Hihi widze na FB ze Future jest Panią Magister!!!!!
Gratulacje kochana:)

Ostatnia edycja:
buuuuuuu chlopaki mnie zostrawili i pojechali se do g-wa :-( buuuu
tel dostal od klienta, wiec pojechal... a mlody ze chce z tatusiem... ja tez bym pojechala, ale klient na JUZ :-( (a ja godz potrzebuje teraz na wyszykow. z mloda)i sie bede nudzic w domu :-( MASAKRA!

daffi ide zaparzyc rumianek jak tak twierdzisz ze pomaga, sprawdze, bo i teraz chyba sie meczy bidulka bo skwierczy mi i skwierczy co chwilke, jeszcze nic mi nie zrobila... a potrafi co karmienie kupkac tak jeszcze nic!

Ostatnia edycja:
FUTURE- GRATULACJE MGR:-)
LARVUNIA- oby małej kupka łatwo przyszła i nie męczyła się....
MADZIARENA- dzielna twoja mała, nasza też po roczku miała przebijane uszka:) uważam że czym szybciej tym lepiej.

reklama
jestem :-):-)

u mlodej jest kolezanka to sie bawia to spokoj w chalupce :tak:

Katgen to fajnie ze jestes zadowolona z robotki oby tak dalej :-)
tylko te dojazdy pewnie troche meczace co? kawalek masz :tak:

a u nas wsio ok, m pracuje na budowie :tak: ja sie doksztalcam i jakos idzie pomalu do przodu :tak::-)

Larvunia to sie masz rzadzisz dzis sama z michasia :-)...moze na spacerek sie wybierzesz i jakos czas zleci :tak:

madziarena juz sa zdjecia w galeri,cos znikly nie wiem czemu cos od nich to bylo jakis blad...ale juz mozesz kuknac..

megi hej hej..co dzis porabiacie z mamcia?
no i gratuluje zakupu kolejnego sprzetu :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry