reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heh... wstalam z nadzieja ze dzis bedzie ladnie i przestanie wreszcie padac... ale nic z tego..
kolejny szary, ponury dzien.

Madziarena Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin:)

Katgen super ze masz juz firanki:)

reklama
Marzenka, bo dostałam od Daffi karnisz;)

A mi już 2 kawka się skończyła. Pierwszą piję o 6 teraz o 8 druga.

Larvunia BUUUUUUUUUUUUUUZIAK!!!

Katgen to razem pilysmy kawke bo ja tez o 6 :-)
aha od daffi masz karnisz no i super pewnie pokoj od razu bedzie ladniejszy cieplejszy
ja bym chciala z neta zamowic ale boje sie ze sie przejade...wiecie jak to na zdjeciach wyglada

hehehe Katgen a moze faktycznie spalas u sasiada ;-) Teraz mozecie drugie bobo robic, juz nikt Was nie podgladnie ;-):-D

katgen napewno ladnie wyglada;]a my bylismyb w tamtym roku w poznaniu ale zima i obiecalam ameli ze ja zabierzemy jak bedzie cieplej i po drodze o ikee zahacze;p

oooo IKEA, kurcze coś to ja chciałam z Ikei.... a wiem stolik kawowy taki duży brązowy. zaraz poszukam zobaczysz mi ile kosztuja?

reklama
Do góry