reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho nie, to "zwykly" bol glowy... polozylam sie na troche i 30 min pospalam i ciut lepiej sie czuje choc nadal mi cos szumi lekko..., ide mloda kapac, mlodego i idziemy zaraz spac.... nie nadaje sie na nic dzis juz.... mezo pewnie ok 23.00 dzis wroci z pracy...
3majcie sie!

larvunia to dobrze ze lepiej :-) milego spanka zycze:-)
a ja coz powoli przywykam do mojego dzwonienia w uchu niestety nie wyleczylo sie:-( no i wczoraj nasz pies szczeknal i stala blisko mnie to myslalam ze mi bebenek eksploduje od tego dzwieku tak zabolalo, jestem wrazliwa teraz na wysokie dzwieki:eek:

Czesc wszystkim :)

Megi super ze jestescie juz razem z mezulkiem :) i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

U nas teraz juz oki, marcie wyszla w koncu 4 ale ida trzy nastepne zeby :/ takie bable jej sie zrobily na dziaslach tam gdzie zabki ida, jesc nie chce bo ja boli goraczkuje mi tez, marudna jest strasznie.. ale teraz juz spi na cale szczescie :)
I jestem mega szczesliwa bo tesc powiedzial ze oplaci mi szkole :D a malo to nie jest bo wychodzi 2300 za 1 rok, a ze zdecydowalam sie jednak na ta higienistke stomatologiczna to 2 lata bede sie uczyla... troche mi glupio brac od niego pieniadze, ale sam zaproponowal wiec sie zgodzilam....

I mam taka malutka prosbe, podpowiedzcie mi co mozna kupic 3 latce na urodziny?? 12 sierpnia ma urodziny mojego M chrzesniaczka i nie mam pojecia co jej kupic... ubran ma duzo, zabawek tak samo i nic mi do glowy nie przychodzi....

Dobranoc...

niuskaa to gratuluje decyzji odnosnie szkoly :tak:
a tesc super !!!...:-)

ciacho ty to sie masz z tym uchem wspolczuje...

larvunia spokojnej nocki oby glowa nie bolala :-)

Mycha nie stresuj sie tak moze taka jego " natura " skoro nic mu nie jest to chyba jest wsio ok :tak:
moje dzieciaki tez malo jedza,sa chude jak patyki :tak: takze nie zawsze to oznacza chorobe...

Daffi a ciebie gdzie wywialo??:sorry:

ja troche posprzatalam w szafach z ciuchami,pranie zrobilam
i tak dzien zlecial :tak:

dobra zegnam sie na dzis milej nocki :happy:

Madzia jestem ale jakos tak nie wiem co napisac.
małżonek mnie dzis wkurza;p

Megi 100 latek kochana:)

reklama
a nie chorowal ci ostatnio, nie brak jakis antybiotykow czesto?
bo niestety dzieci po antybiotykach potrafia zmizerniec, mloda tak miala, jak miala 2 lata wazyla tyle jak miala rok,normalnie przezroczysta byla

A no ciasteczko chodzi o to, że nie chorował, nie brał antybiotyków, raz co Go złapało przeziębienie ale to sam katar i sporadycznie kaszel, ale dawałam syrop i mu przeszło. . .
A jeść nie chce już od dłuższego czasu i jak dla Mnie to za długo...
Zobaczymy co wyjdzie w kale...

Do góry