reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka...
u mnie goscie byli obalislysmy flaszke i bylo wesolo..:tak:

megi fajnie wam widze nad morze sie wybieracie oby pogoda dopisala :-):-)

larvunia a ty nie narzekaj kobito...chate masz dla siebie wiec masz spokoj..kiedy wracasz do siebie do domu??

lili ty imprezowiczko haha ;-) fajnie jakas rozrywka bynajmniej no i super zakup sie trafil :tak:

dobrej nocy kochane czemu to juz jutro poniedzialek?? buu...:wściekła/y:
bay bay...:-)

reklama
Lillian- ja tam jestem często jak mam wolne, bo ja tam mam działkę, ale na następny weekend jestem na weselu, więc nas nie będzie ale za dwa tyg. pewnie tak bo M w siatkę tam gra.

Przeprowadziłam mojego Arka do Oli do pokoju i dopiero co padli :-)

larvunia a ty nie narzekaj kobito...chate masz dla siebie wiec masz spokoj..kiedy wracasz do siebie do domu??

noooo spie w niej tylko :-p w tej chacie :-p;-)
jutro z nowu wybywam chyba do mamy, ale z rana zalicze z dziecmi plac zabaw ;-)
nie wiem kiedy wracam, juz bym chciala kurna. Moj gdyba, ze moze na srode skonczy, wiec w czwartek bym do domu zjezdzala, ale nie wiadomo jeszcze. Dopiero kafelki na scianie skonczyl klasc(krzywe na maxa byly i kolo zlewu w szczelinach sie napracowal bidak, i gruntowal sufit), jeszcze podloga i pomalowanie sufitu i fugi polozyc wszedzie i finito. Nooooa dla mnie sie zacznie praca na maxa, co by zdazyc do soboty z porzadkami (pelno kurzu na maxa ze ho ho! Jak sie tnie kafelki to kurzy sie wszedzie, w kazda szczeline to dziadostwo wlazi!) Bo w sobote musze zaczac miesa przygotowac, pieczen zrobic, mama przyjedzie salatki mi kroic... bedzie sie dziac ;-) szał- ciał bedzie hehehe... eehh zeby juz byla niedziela 14go ;-)
wodke dzis kupilismy z moim 7 flaszek 0,7L... masakra kto to wypije, ale chcial tyle moj wiec ma. Soki, napoje gazowane sa tez.... moj mowi ze to najwazniejsze jest ;p hehehe
choc ja bym nie chciala alkoholu to sie juz zgodzilam ;\

a wiecie co....
zmienilam sie :-D:-D:-D Tzn wlosy sobie krece, tzn same sie kreca ;-) myje, na mokro spinam je wsuwkami jak widzialyscie na foto i tal laze caly dzien a na drugi mam krecone hehehehe ;-) Bo kobieta zmienna jest co nie ;-) I jutro sie w sukineczke ubiore a co! :-)
i pojde na plac zabaw, moze fajnego jakiegos tatusia spotkam, bo moj czasu dla mnie nie ma :cool2:;-) - zartowalam ;-)

Ostatnia edycja:
haha larvunia -rozwalilas mnie fajnymi tatusiami haha.
Kroma zazdroszcze wieczoru panienskiego
Lili-fajnie ze sie odstresowalas
Madzia imprezowiczko hahha,Tobie to dobrze dzieci odchowane to poimprezowac mozna
Zla jestem na maxa mialam jutro z moja rodzinka jechac do konsultu zrobic mi i malej paszporty ale doopa nie jedziemy.Przez te zamieszki bo to w moich rejonach.Wlasnie ogladam tv jak w mojej dzielincy Enfield policja szarpie sie z malolatami grrr.Pewnie bedzie ceizko dzis zasnac bo halikoptery lataja .Masakra normalnie

Ostatnia edycja:
pr to tez milo urlop spedzilas:-) a tak w ogole to wiem ze uczysz sie po polnych drogach za kolkiem, to powie ci ze nie powinnas bo zlych nawykow nabierzesz ja poszlam zielona doslownie i zobacz smigam teraz :-D

reklama
Hello lachonki
Pr-super ze urlop sie uda i bylo z kim dzieci bezpiecznie zostawic
Ciasteczko ,Larvunia -czesc.
Kurde wystraszylam sie troche od wczoraj ma dziwny,nawracajacy bol gowy.Wlasciwie to skronie mnie bola tak mnie jakby piecze i uczucie jakby mi jakas zyka chciaa peknac

Do góry