reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka

CIACHO miasto wogóle ma dziwne problemy... teraz chcą tą maskotke GORZUSIA też wyżuci bo barwy miasta się zmieniły... konkurs na gorzusia kupę kasy pochłonął a teraz nową wymyślac będą... kretynizm
PR no to będziemy dale kciuki trzymac
LARVUNIU no wracaj wracaj do nas
FUTURE no to sto latek dla twojej półrocznej gwiazdki

A DAFFI może byś się tak odezwała???

reklama
Dzien dobry :-)
siadlam sobie w ciszy z kawka i sniadaniem to co lubie :-)

Larvunia witam spowrotem teraz bedziesz juz na biezaco :-)

alleluja jak ja to powiedzialam wlaczajac lapka hehehehehhe no jak bez reki normalnie ;-):-)
ale docenilam brak neta w lapku.... tyle co ja w domu narobilam to moje ;-)
i paczusie z pudrem i z czekolada i kabaczka usmażyłam i w domu czysto i dzieci zabawione :-D
teraz znowu bede maniaczyc, ale obiecalam sobie ze mniej :sorry:
rezygnuje chyba z bycia moderatorem z jednym z watkow... i tu bedzie mnie mniej, ale bede ;-) wogole stwierdzilam ze trza sie za cos wziasc w koncu... bede myslec nad tym biznesem... czasu coraz mniej mam.

madzia dzieci w domu nie masz? ja dzis Frucia zostawilam w domu. Stan podgoraczkowy ma :baffled:

annes trza bylo zagadac :(
U Amelki doszel kaszel i katar Pawel jedzie z nia na 10 do lekarza ehhh
A Janek juz zapiernicza na 4 po mieszkaniu i psoci oderwal mi juz listwe od tapety i otwiera szuflady lobuziak maly...
Future- 100 latek dla Hesi na pol roczku ale zlecialo :)
reszcie lasek :*

Ostatnia edycja:
Larvunia to oby czesciej neta nie bylo haha ;-) to bedziesz takie przysmaki robic

a dzieci nie mam :no: siedze sobie sama..
mlody stwierdzil wczoraj ze w domu jest nudno on kocha przedszkole :-D

dzis mloda wroci to potem na 16 idzie do kolezanki na urodziny i jada na kregle :tak:
takze znow jednego dziecia mniej hehe

Pr jak amelka ?

A ja powinnam siedziec w szkole ale znow wolne zrobilam :-) moze kurier przyjdzie bo czekam juz na niego od 2 dni hmm...

ide musze odkurzyc i isc do sklepu
a tez tylko siedze i oderwac sie nie moge :-D

Pr w takim razie zdrowka dla amelki
a jasiek fajnie niech lobuzuje a co...;-)

reklama
halo
zmarzlam z rana, oczywisicie poszlam w adidasach na gole stopy:eek:
larvunia witaj na stale;-):-D bez neta ciezko teraz
ania amelce duzo zdrowka
madzia ozesz ty dzien leniwca masz:-D

Do góry