reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia ale ten twój Marcelek słodziak do schrupania :-)

MAGDAMIR- i jak tam wrociłaś widzę, ja jakoś nie mogę się ruszyć z miejsca by ugotować obiad, kurczę wpadam pomału w nałóg, jak tam widzimy się po niedzieli?? gadałam z KATGEN i ona chętna tylko jak mała będzie lepiej się czuła, myślę że się zgadamy??

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-)rany kobiety tyle piszecie ze ja nie nadazam zodpisem bo maly mi sie juz budzi:-D
befatka katarku juz nie ma.ale gilki musze mu wyciagac 2 razy dziennie,dawidek nawet lubi jak walczymy z aspiratorem:-)
befatko a moj to raczej lubial nystatyne zawsze jak mowilam szeroko buzka to otwieral jak glupi szeroko:-)teraz tez jak mowie tak do niego zeby mu witaminki dac to sie cieszy jak glupi i otwiera.a ostatnio to nawet nozki kladzie szeroko jak mu zmienialm pieluszke:-)juz wie ze musze go dokladnie wytrzec:-D
kumate dziecko:-D
katgen a przemywasz buzke malej pieluszka??
ja juz gotowa na spacerek:szok:a dawidek dalej sobie spi:-)
co do pierscionku zareczynowego,oj kobiety sliczny ten pierscioneczek,marzy mi sie taki i wogule kazdy inny byle moj sie oswiadczyl,bo kurde chyba mu nie spieszno:wściekła/y::wściekła/y:a ja juz gadac mu nie bede o slubie bo ile mozna.
ale smieszne jest to ze jak gdzies cos zalatwiamy to jest maz zona:-)
jak ja mam zalozyc spodniczke to tylko taka by mi nog nie bylo widac.mam taka jedna fajna zielona w kwiatki prawie do kostek i nawet dobrze sie w niej czuje,
larvunia ty musisz dostac zrypki,co ty tu piszesz ze jaka figura!!!!kobieto masz piekna figure i nie gadaj glupot,i ani gruba nie jestes ani nie chuda akurat taka jaka powinna byc kobieta,i wbij sobie to do glowki:-)ten twoj marcelek:-)no normalnie nie moge przebolec ze mas ztakiego synusia slicznego:-)szkoda ze nie mam coreczki:-D:-D:-)

Kasia ja tez bawialm sie w ta szafe wymienilam sie nawet kilka bluzek i sprzedalam pare rzeczy
ale teraz wprowadzili jakies zmiany i dalam sobie spokoj z tym...:tak:

no i kawa juz wypita...:-)

Ja jeszcze kawki nie piłam nawet nie ma z kim a samej tosię nie chce robić hehe, dobra laski zmykam obiad robić nadrobię póżniej, pa pa

o taka bluzeczka-kangurka..tylko fote cos brzydka zrobilam bo kolor jakis wyszedl wyblakly.. i ja na spacerku...:tak:

Megi to dobrze ze wpadasz w nalog :-D:-D o to tu chodzi :tak:..
a spotkanie tak tak aktualne tylko jak wroce to dam znac co i jak i kiedy oki?...

co malutka zuzka porabia??:confused:

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 26
  • zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 27
Ja jeszcze kawki nie piłam nawet nie ma z kim a samej tosię nie chce robić hehe, dobra laski zmykam obiad robić nadrobię póżniej, pa pa

a ja pije z dziewczynami wirtualnie :-D:-D
ja lubie tak usiasc przed kompa wypic kawke i cos podjesc...

to narazie do pozniej milego gotowania!!!
:-)

Bawi się no i ..... woła am am więc muszę skoczyć coś jej zrobić, wstawie zupkę i wracam na forum, ale to wciąga ja nie mogę!!! a na spotkanie umówimy się jak wrócisz spokojnie, to narka :-)

No dzięks magdamir :-)

Dobra kurier zamówiony na niedziele.
A ja Was zaskocze lubie kiecki i to jak naj... krótsze hhehehe nie jestem super laską zwłaszcza ze mam ostatnio kilka kilo na + i celulit mi sie pojawił.Chociaz teraz rzadziej mi sie zdarza bo z dzieckiem nie jest zbyt wygodnie. Ale uwierzcie mi w UK kazda pozbyła by sie kompleksów takie grube berty tu smigają w miniówach ze czasem to z J. mamy ubaw po pachy idąc za taka.I sie laski nie wstydzą :-):-):-)

Madzia fajna bluzeczka
Megi chyba tez mojej zupke odgrzeje wczorajszabo gotuje na 2 dni bo tylko Kayusia je zupki.Moze w koncu zasnie.

reklama
Marzenka ale Mu dobrze heheh.
Moja własnie zasypia zatankowałam ją zjadła cos ok 150ml i odpłyneła u mamusia na rękach jak za starych dobrych czasów :-D:-D:-D

Do góry