reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry a co tu tak pusto z rana??...
ja juz mloda odebralam zadowolona wrocila :-)
teraz pranko sie kreci a pozniej na zakupy musze wyskoczyc :tak:

Takze milego dnia !!

reklama
witam
a co cisza nikgo nie ma:baffled::eek:?
future ja nie neguje tego ze twoja mala w chodziku moje poprostu nie mialay takiej potrzeby a
przeciez ty jestes mama i wiesz co Twoje dziecki juz potrafi a czego nie:-) i to prawda ze kiedys inaczej sie karmilo a teraz inaczej a wynika to z wiekszej wiedzy i jedzeniu itp. starsza tez jadla krowie mleko do 8 miesiaca jak przestalam cyckiem karmic i nic jej nigdy nie bylo

madzia nie uciekaj, fajnie ze mloda zadowolona

jestem jeszcze chwile czekam az pralka skonczy :tak:
co dzis ciacho porabiasz co gotujesz?..

mloda zadowolona bo wieczorem chodzili po dworze z latarkami szukali duchow :-D
i po piwnicach haha...

ochlodzilo sie dzis u nas wiaterek zawiewa ale slonko wychodzi :happy:

madzia o to miala wieczor pelen wrazen:-)
u nas rano mgla, przymrozek byl ale teraz piekne slonce
ja rano bylam w urzedzie trzeba bylo pismo zlozyc, od wszystkiego podaek ciagna:baffled::-D z centrum do domu na nogach wrocilam
a co na obiad nie wiem, moze nalesniki bo to piatek albo ... nie wiem

madzia o to miala wieczor pelen wrazen:-)
u nas rano mgla, przymrozek byl ale teraz piekne slonce
ja rano bylam w urzedzie trzeba bylo pismo zlozyc, od wszystkiego podaek ciagna:baffled::-D z centrum do domu na nogach wrocilam
a co na obiad nie wiem, moze nalesniki bo to piatek albo ... nie wiem

ja zrobie pyzy na pare ze sosem spagetti :tak:
co mozna zrobic ze schabu?..oprocz kotletow..cos w sosie masz jakis dobry przepis?:baffled:

Witam z rana,

Katarzynom najlepszego z okazji imienin!! ;)

U nas ciężka nocka znowu. Tym razem swędzenie, kręcenie się itp. MASAKRA.

No ale już zaczynają "schnąć" te krostki.

Ja dziś na obiad ruskie pierogi robię. ;) Komu komu??

net mi zaszwankowal:baffled: ale za to odkurzylam i dywan z kalkow wyczyscilam:-)
madzia my bardzo malo schabu jemy, nie mam przepisu, nieraz tylko tak dusze w przyprawach takie medaliony zamiast typowych kotletow
katgen wszystkiego naj solenizantko:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej. mała zasnela. to jej pora.
katgen wracajcie do zdrowia

larvunia, jesli moja cos zlapie, to jasne, ze nie od Ciebie, tylko ode mnie. znaczy z przedszkola

dzis jade na 16 do okulisty, ze sobą, moje ierwsze w zyciu badanie oczu. zobaczymy co mi powie ;)

Do góry