reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Nie chcę słyszeć słowa LODY!!!
Ja to najwyżej na ciepłego się dzisiaj skuszę
:laugh2::-p

Coś ja to miałam napisać :sorry: zapomniała ja :eek:

ojej jak dziwnie..., moje dzieci juz spia. Poszlam mala wykapac i pozniej uspic wracam a mlody tez juz spi... bidulek moj.
wzielabym sie za prasowanie, okazja jak nigdy... ale cooooooo musze koreczki szykowac i alkohol chlodzic :confused2:
juz mi sie spac chce :-p
kurde no zebym ich jeszcze znala to co innego.... ciekawe czy bedzie sie rozmowa kleic chociaz... i strach isc spac.. co by nozem czasem nie dostac w nocy od nieznajomego co nie :sorry: Glupia jestem wiem, ale takie mysli czasem ja mam... strachliwa jestem, za duzo horrorow ;p Ja zanim zasne to wszystkie okna sprawdzam, zawsze kukne co tam zaoknem slychac, piec razy zamki sprawdze czy oby zamkniete, psa pomiziam za uchem co by domu pilnowala jak spie... a tu coooo.... obcy w domu.... Moze nie beda nocowac :sorry: Zaproponuje im ze ich odwioze chyba :sorry:

witajcie

moje cały dzień szaleją, rano obudzili mnie, chyba myszkowali w lodówce bo stanęli mi nad wyrem z parówkami.

Lavrunia-
biedny Marcelek, szkoda go, oby Misis nie dopadło.
Madzia- no to w końcu możesz odetchnąć jak masz już miejsce.
Megi- to dobrze, że ci się udał wyjazd w góry.
Kasia- widzę, że macie kupowy kryzys, moja też wstrzymuje, ale silniejsza natura i jak ją weźmie po dwóch dniach to w końcu robi.
Blondi- jak tam masz mdłości, widzę że też masz zachciewajki na lody :-)
ciasteczko- dawaj przepisy, jak łatwe są do zrobienia to też może się skuszę.

witam wieczornie
wlasnie skonczylam tort dla starszej
kroma, blond zwykly przepis na muffinki i dodalam do niego lezki czekoladowe i pieklam w formie z ksztaltami miskow

a to tort

dzien dobry:-)
blondi to jakie zachciewajki masz?:-D
ciacho torcik ladny:-Dpewnie i dobrze smakuje:-Dja moze na urodziny dawida zrobie torta sama:-)ale jeszcze daleko do tego:-)
Madzia fajnie ze restauracje masz juz :-)nie ma co sie zastanawiac bierz ja:-)
kroma to ci male lobuzy od rana w lodowce siedza hehe:-):-)moj ostatnio caly dzien na kabanosach nic innego nie chcial......ciekawe kiedy mu sie znudzi:-Duwielbia te z biedronki :-D
my dzis juz spalismy w sypialni:-Dja milo:-Dwczoraj caly dzien sprzatalam,mam nadzieje ze na nastepny weekend bede juz calkiem po remoncie:-D
na poczatku nie bylam zadowolona tym groszowym pastelowym kolorem w polaczeniu z fioletem...ale teraz jak juz wszytsko jest skonczone podoba mi sie i wydaje mi sie ze to byl trafny wybor:-)fotki dam jak bedzie wszytsko skonczone..ale jedno jest pewnie ze o wiele lepiej wyglada niz ten czerwien:-Dnigdy wiecej czerwieni!!
megi fajnie ze wyjazd sie udal:-)
zycze milej niedzieli
a tobie ciasteczko udaje imprezki dla corki i wszytskiego naj naj:-)

reklama
Witam niedzielnie !!
u mnie juz obiado sie robi a za godzine do kosciolka smigamy i po mszy spotkanie 30 minut
ale wietrznie sie zrobilo masakra jak wieje

marzenka fajnie ze jestes zadowolona to czekam niecierpliwie na fotki efektow jak skonczycie:tak:

ciekawe jak u larvuni czy goscie sie spisali...

ciacho milej imprezki urodzinowej,a tort napewno bedzie dobry jak zawsze zreszta:tak:
a no i Wszystkiego najlepszego dla corki :-)

milej niedzieli wszystkim papa :-)

Do góry