WWitam wieczorową porą
Młody śpi od 19.30... W sumie to się mu nie dziwie, wczoraj poszedł spac o 1 w nocy (czyli już w sumie dzisiaj) wstał ok 8 i w przedszkolu nie spal, mieli bal andrzejkowy, i mimo że ano szedł do przedszkola z płaczem to potem wyjśc nie chciał, z 15min na niego czekałam

Kupiłam mu tran, i o dziwo stwierdził że to smaczne jest

Niech pije
LARVUNIU faktycznie z kurami, ja to do 23-24 siedze zazwyczaj, dzisiaj pewnie też posiedze bo spałam w dzień... Tak jakoś mnie zmuliło bo mleka do kawy nie miałam

.
FUTURE współczuje sytuacji taty... ale niestety to jest Polska... Jak to mówią Pierwszy milion trzeba ukrasc... Niestety ale uczciwi się nie dorabiają... Albo przynajmniej badzo żadko, a potem nie mają sił się cieszyc z tego co mają :-(.
KROMA mi mały też wstaje idzie do lodówki jogórt sobie wyciągnie, ale on nie zje bez ciepłej herbatki więc czy chcem czy nie to musze wstac

.
A juto do pracy, a miałam miec wolne... I do niedzieli, bo druga barmanka na pogrzeb jedzie, miałam na sobote plany, ale mogę je pzełożyc więc troche sobie popracuje

...
Młody mi dzisiaj opowiada że czarownica była u nich w przedszkolu i mówi i była dla mnie miła dała mi cukierka ale pani Natalka jest niegrzeczna i mi go zabrała żebym dopiero po obiadku zjadł

. Ale że zabała mu dlatego bo nie zjadł ani śniadanka ani zupki to się nie pochwalił