reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

etam od razu poprosze lato;-):-D jak jak kocham ciepelko
owca u nas mikolaj tylko symboliczny doslownie cos do 10zl
zaraz i tak swieta i tak

reklama
witajcie
ja nie wyspana, Arek nie spał w nocy dobrze, budził się ciągle, no i rano nam pobudkę zrobili po 6 dzieciaki

co do prezentów to ja już mam dla dzieciaków, gorzej z dorosłymi, no ale jutro to tylko słodycze, a pod choinkę będą prezenty.

Marzenka- ja z M jestem już prawie 10 lat, no po ślubie to my 3 lata nie całe. A u was pada, u nas jeszcze nie, mam nadzieję że nie zaciągnie w GW.
Lavrunia- jak szycie idzie?
Owca- ja tam zrobiłam im post ze słodyczami z dobry tydzień, mają tylko kalendarz z czekoladkami, no Arek to mały jest więc on mało je słodyczy, a co do zabawek, to dostaną książki na Mikołaja tylko, a pod choinkę mam już zabawki. No i my dajemy sobie prezenty w postaci słodyczy na Mikołaja, M by się popłakał jakby nic pod poduszką nie znalazł :-)

hej ja też z kawą, pogoda dupna poleżałam do 9 tak mi się wstać nie chciało:no: Dzieciaki grzeczne mały leży i patrzy na miśki, czekam tylko na pozytywkę od larvuni to będzie się kręciła karuzelka:-) Zuzia baję ogląda, m w pracy....nie mam pomysłu na obiad znowu i widzę nie tylko ja:tak:...Wczoraj kupiliśmy mojej mamie karpia bo były w promocji w tesco za 12,99 za kg, mój musiał sam go zabić niestety bo nie miał kto:( nie miał sumienia dlatego wypił sobie 2 piwka dla odwagi no i jakoś poszło, tylko słyszałam ja go stuknął ze 3 razy aż mi jakoś dziwnie było, biedna ryba:sorry: żal mi jej było, Zuzia popatrzyła jak w wannie pływa a dziś rano pytała gdzie rybka, no cóż Mikołaj zabrał:-p

"Grudzień już, już prezentów czas
i Mikołaj ukochany będzie pośród nas...
to już czas, to już czas
prezenty przywieź nam
My jesteśy bardzo grzeczni oceń proszę sam...."

la la la

dzisiaj śpiewamy w przedszkolu, and ruch choreograficzny ofkors ;)

jestem szczęsliwa - tata wygrał dość duże leśnictwo. Co prawda z 35 km stąd, ale przynajmniej ma spokój na rok ;) bardzo się cieszę... tak przed świętami. bardzo się cieszę...

Larvunia to ci menżu zawadiaka ;)

co do prezentów to moj już dostał słuchawki, ja sobie kupiłam bransoletke, Helenka dostała mebelki. pod poduszke coś dostanie od babci, bo ja już nie mam grosika w portfelu. no moze coś dziś jeszcze kupie w krzeszycach...

pod choinkę coś jej kupię ;)
dla mojego chcę parowar kupic, albo shaker do drinków. dla mamy i teściowej mam, dla babci mam. została Hesia, tata i teść. no i siostrzeniec Jacka i siostra. ale tam to on niech myśli ;)

Witam się i Ja :tak:
Larvunia jak nie dziś to max jutro pozytywka powinna już dojść do megi :tak::-) a poza tym gratuluję tylu zamówień, zawsze jakaś dodatkowa kasa wleci :tak: super;-)
Megi dobrze że mąż jako tako nabrał odwagi... :tak:
Future SUPER że tata wygrał przetarg:tak::-) widać od razu humorek masz lepszy ;-):happy:

No nic u Nas też pogoda zmienna, raz deszcz teraz gdzieś tam słoneczko próbuje się pokazać usz co za głupia pogoda..... :wściekła/y: nic Mi się nie chce, dobrze że dziś szybki obiadek mam do zrobienia :tak: zaraz idę prasować :tak::-)

reklama
Future ciesze sie ze sie tacie udalo :-):-)

ja wrocilam ze szczepienia, nastepne za rok uff...pociaglo po kieszeni :-D ile u was kosztuje szczepienie psa ?
aa i wazy 2 kg :tak:

Do góry