reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam wszystkie maniaczki BB:-) nie wchodziłam od wczoraj południa i masz ile do czytania...co niektóre chyba z kompa nie schodzą:-D Wczoraj przyszła choinka zamówiliśmy taką 220cm cudna jest cieszę się bo całe 5 lat mięliśmy taką tyci tyci na jakieś 50cm małą. Dziś znowuż sami m na służbie a jutro śmigamy z dziećmi do przychodni, mały szczepienie a Zuzia badania ogólne...jak tu moją zachęcić do spróbowania...ryb, mięsa, kaszy, ryżu, kakao, jajek??? żadnej z tych rzeczy nie lubi ani nawet nie chce zobaczyć czy dobre, wiem że nie jedząc jakiejś z tych rzeczy to jest uboga w każde z tych witamin jakie posiadają i przez to ma pewnie niedobór ich:( bezradna jestem:-(

future a dzięki już dziś nie boli ząbek...

Idę na allegro popatrze na pozytywki do karuzeli muszę mu zamówić bo biedak tak patrzy tylko a lepiej jak by mu grała i się kręciła:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
U Nas po staremu, Mąż w pracy, Jasiek drzemie a Wojtek ogląda ostatnią bajkę i zaraz wyłącze bo co za dużo to nie zdrowo potem dam mu klocki i będzie się bawił...
Wczoraj byliśmy u Moich rodziców, pierwszy raz od dłuższego czasu nawet w miarę dobrze się tam czułam...
Ale i tak nie do końca ale o tym wyżalę się na tajnym.... :-(

Ja też muszę zapisać się do dentysty ale chyba do Brójec się zapiszę bo tu w M-czu ciężko z porządnym dentystą, jeden nadaje się do rwania a do leczenia się nie nadaję a Ci którzy nadają się do leczenia to o takich nie słyszałam... :no::baffled:
Mąż do takiej jednej się zapisał Ja też raz tam poszłam i więcej nie pójdę, ostatnio mąż poszedł plombę mu robiła a że z tyłu to on chciał tą na kasę czarną też coś tam za nią bierze ale mało bo co po mu odpłatna tak z tyłu a ona "dobrze" i na koniec się pyta ile a ona "60zł" a jemu aż szczęka opadła przecież mówiłem że tą tańszą chce a ona że widocznie źle się zrozumieliśmy i co tyle kasy a przez kilka dni nie mógł jeść bo go całe dziąsło bolało bał się cokolwiek ugryźć tą stroną...
Więcej do niej nie pójdę, Mi od razu jakoś dziwnie u niej było bo krótko siedziałam na fotelu bardzo krótko Mi czyściła zęba i w ogóle.... Też się boję dentysty bo to nie przyjemne uczucie a ciasteczko nie każdy daje znieczulenie a tym bardziej u Nas w M-czu jak leczą to przy leczeniu ciężko o znieczulenie ale wolę iść pocierpieć ten czas ale później mieć spokój bo ból zęba to nic przyjemnego...

U Nas dzisiaj słoneczko, chyba z chłopakami na spacerek się wybiorę bo niebo takie czyściutkie błękitne więc chyba skorzystam z pogody :tak::-)

No nic lecę na tajniak się wygadać....

dzien doberek :)
ja nie mam czasu na nic cholercia ... dzisiaj ostro sie bierzemy za kuchnie do soboty musze skonczyc co by malej roczek zrobic :)
Ja na solar tez nie chodze bo mi jakies biale plamy na rekach wychodza a z drugiej strony szkoda kasy jakas taka oszczedna sie zrobilam :p
Mi mężulek na Mikołaja kupił Buciorki trekkingowe - Badura fioletowe jestem meeegaaa zadowolona :)
Wciąż nie mam pomysłu co kupić małej na gwiazdkę ... hm ...
Marzenko - jaki kolor ścian w kuchni masz ? My kupiliśmy tapete na ten korytarz i jedna sciane (bo mala strasznie tam dotyka rekoma) a reszte malujemy...
Mycha - ja do dentysty smigam do Babimostu - biała plomba 50 zł (na kase chorych) a zwykły za free :)
Miłego dzionka spadam bo zaraz szefuncio przywiezie gotówkę :)

witaj madziarena, miłego dnia i szybkiego wykończenia kuchni:)
larvunia ja już zamówiłam pozytywkę na allegro, dzięki jakby co i nie gniewam się że tak wyszło, bywa;-)
spadam zaszykować mleko młodemu i zabrać się za zupkę- jarzynowa na 2 dni a co!:tak: jutro nie będę miała czasu gotować.

Megi gdzie kupiłaś choinkę ?? Ja teraz chcę ale sztuczną bo z żywej przy mojej Amini nic by nie zostało :) szukamy ale ja chcę sliczną i taka pełną ... patrzyłam w Tesco ale była strasznie uboga :)
Kurczę już mam dość tego remontu i bałaganu wrrr ... po świętach zostanie nam sypialnia i salon ... a potem będziemy z zewnątrz malowac domek :0) jednym słowem ... PKP ...

laski dzieciaki nie jest źle, w sumie młoda do grzeczna się zrobiła od jakiegoś czasu, ale Arek ząbkuje i nie jestem wyspana, zmęczona, napisałam więcej na tajnym.

Madziarena- mój M nie ma problemu z prezentami dla dzieci, właśnie poszalał w tesco i kupił im prezenty bez mojej wiedzy, dla mnie to lepiej bo ja miałam też wielki dylemat a tak mnie wyręczył.

reklama
kroma jednym slowem problem z glowy z prezentami,
ja tez ma z glowy dla dzieciakow na jeden jeszcze czekam dla starszej, brzeczala od jakiego czasu
ze chce ale drogie to ale sie udalo

Do góry