Dzień dobry.
U Nas po staremu, Mąż w pracy, Jasiek drzemie a Wojtek ogląda ostatnią bajkę i zaraz wyłącze bo co za dużo to nie zdrowo potem dam mu klocki i będzie się bawił...
Wczoraj byliśmy u Moich rodziców, pierwszy raz od dłuższego czasu nawet w miarę dobrze się tam czułam...
Ale i tak nie do końca ale o tym wyżalę się na tajnym.... :-(
Ja też muszę zapisać się do dentysty ale chyba do Brójec się zapiszę bo tu w M-czu ciężko z porządnym dentystą, jeden nadaje się do rwania a do leczenia się nie nadaję a Ci którzy nadają się do leczenia to o takich nie słyszałam...

Mąż do takiej jednej się zapisał Ja też raz tam poszłam i więcej nie pójdę, ostatnio mąż poszedł plombę mu robiła a że z tyłu to on chciał tą na kasę czarną też coś tam za nią bierze ale mało bo co po mu odpłatna tak z tyłu a ona "dobrze" i na koniec się pyta ile a ona "60zł" a jemu aż szczęka opadła przecież mówiłem że tą tańszą chce a ona że widocznie źle się zrozumieliśmy i co tyle kasy a przez kilka dni nie mógł jeść bo go całe dziąsło bolało bał się cokolwiek ugryźć tą stroną...
Więcej do niej nie pójdę, Mi od razu jakoś dziwnie u niej było bo krótko siedziałam na fotelu bardzo krótko Mi czyściła zęba i w ogóle.... Też się boję dentysty bo to nie przyjemne uczucie a
ciasteczko nie każdy daje znieczulenie a tym bardziej u Nas w M-czu jak leczą to przy leczeniu ciężko o znieczulenie ale wolę iść pocierpieć ten czas ale później mieć spokój bo ból zęba to nic przyjemnego...
U Nas dzisiaj słoneczko, chyba z chłopakami na spacerek się wybiorę bo niebo takie czyściutkie błękitne więc chyba skorzystam z pogody

:-)
No nic lecę na tajniak się wygadać....