reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Bry:-)
ja też śniadanko jem akurat, nie mogłam wyjść z łóżka tak mi się pod ciepłą kołderką dobrze leżało:tak: Misiek obudził się o 3 do karmienia także wyspałam się w miarę...Poza tym wszystko po staremu...co pichcicie na obiad dzisiaj? ja mam mięsko gulaszowe więc zrobię...

reklama
no hej. my pospa;ismy do 9, ale i tak sie zwlec nie moglam. pozniej szybka jajeczniczka i tatuś zjadł z nami. nawet Hesia zjadła trochę jajeczka. teraz rozrabia, a ja nie wiem w co ręce włożyć...wrrrrrrrr

ja niewiem co na obiad,sniadania nawet nie jadlam niechce mi se....
jakas do dupy dzis jestem..leze pod kocykiem i mi tu dobrze ruszac dupy niezamierzam:-D
megi jak o 3 zrobil pobudke to i tak dobrze:-)

larvunia no niby tak ale ja tez mam takie gorace rury w lazience wiec moze tam poloze hehe to jest mysl:-)
moje dziewczyny lubia bawic sie w takie rzeczy starsza naprawde potrafi ulepic cos fajnego
megi ja dzisiaj robie sapgetti bo musze mieso zuzyc

Hejka

Młody w przedszkolu, BLOND mój też wstawac nie chce, bo twierdzi że jak jest ciemno to się nie wstaje :szok:. Ale jakoś dzisiaj poszło, i w sumie droge do przedszkola całą biegł, i w przedszkolu był w końcu jego kuzyn to jutro pewnie chętniej wstanie, bo też mi ten tydzień strasznie marudził
Ja zaraz za porządki się biorę, coby mi mąż nie suszył głowy, a potem mam gołąbki do zrobienia... 60szt sobie moja rodzinka zażyczyła:szok:.
LARVUNIU fajnie że niunia chwile się soba zajęła... A figurki cudne
MARZENKA no to ja cię podziwiam... Ja jak o 7.30 wstane to jest rekord

Moj młody przeklina ostatnio... Ja owszem powiem kurcze, ja piernicze, ale k**rwa mac?!!!!:szok: Ostatnio siedzi na kolanach mojej mamy i mówi
-Babciu a gdzie wy choinke postawice?
-Nie wiem wnusiu, pewnie na suficie
-(a on zaczął si klepac w kolano i śmiejąc się mów) Na suficie, k**wa mac na suficie:szok::szok::szok:

Albo M strofuje. Ten wraca z pracy i sie do niego wygłupia a ten do nie go
-Tata nie rób z siebie pawiana:baffled::baffled::baffled:.

Jak w nim to wygłuszyc? Możliwe żeby to z przedszkola przynosił? No masakra...:dry::dry::dry:

Kasia no to pieknie Ci mlody klnie...:/moj jakos od nas nie zalapal chociaz w domu mowi sie czesto:zawstydzona/y: a Kacper pewnie z przedszkola bo tez slusze co u nas dzieci mowia...masakra. a po rafale to jakos splywa i nie dociera poki co. czasami raz cos powtorzy ale wogole na to nie reaguje i potem nie powtarza, nie rozumie chyba snsu tych slow. a kacper to juz tak z wyczuciem , jak prawdziwy polak :D wiem ze to nie jest smieszne ale szczerze mowiac nie mam pojecia jak to wytepic:baffled:

ja ostatnio mialam angielski z dziecmi, i robiłam liczby. i wszyscy głośno mowili jakie to liczby, a jeden siedział koło mnie za kare i wymyslal np. maślana kupka, zielone *****, kurde kurde, spadam na szczaw. już nie chce myslec co sie w domu wyrabia. ja tez przeklinam, ale raczej jak jestem bez malej. a poza tym nie przeklinam przy rodzicach, bop u nas ię niegdy nie klęło wiec bym pewnie dostała zjebki od mamy haha. ale zdarza mi się rzucić mięsem.
prasowanie czas zacząć...

reklama
KAsiaF ja czasami przeklne, ale straaasznie to u mnie rzadkie. Moj luby za to klnie jak szewc ;-) Ale mlody jakos tak jak blond Rafalek, slyszy ale ignoruje... Czasami mu sie zdazylo powtorzyc ale mowilam ze to brzydko ze nie wolno itp.. Teraz jak moj mezulo glosniej przeklnie a mlody obok to ucisza tate mowiac "Tatuś to brzydko, przepros teraz" :-D

Future jak tam Hesia? Od dyrki wiem że ospa w tym roku zadnego dziecka nie ominela... z tych co nie mieli... jejku a Ty w srod tych dzieci smigasz ciagle.. strach co nie :baffled:
Ciacho pokaz pozniej arcydziela córy :tak:
Katgen a Ty co zyjesz?? Tyle razy pisalam do Ciebie a Ty co...

Do góry