reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek wstawac spiochy!!!

witaj megi,moze to cisnienie ze tak cie glowa boli :tak::tak:...
ja sie wlasnie dowiedzialam ze kolezanka w szpitalu z synem bo wymiotuje strasznie chyba to jakies wirus panuje :tak::tak:...

u nas dzis pomidorowa na obiad,maz poszedl mloda zaprowadzic do przedskola aja terz ide ogarnac domek z grubsza :-D:-D... i kaweczke zrobic :tak:

zajrze za jakis czas tymczasem papa !!!!

Jezyk kiedy wpadasz na kawe albo spacerek?? ladna pogoda zapraszam ....:tak:

reklama
Witaj Jezyk !!!!
udanego wyjazdu naciagaj meza ile sie da :-):-):-) a co niech straci troche po kieszeni :tak::tak:

spotkanie sa jakies plany ale narazie daty i miejsca brak !!!
trza sie znow dogadac kiedy komu pasuje i znalezc jakies miejsce larvunia mysli o dzialce rodzicow ale to az Gorzow :tak::tak:....

no to na tyle narzie spadam bo mlody otwiera wszystkie zajace z czekolady ktore znalazl. wrr....ide juz pa

Achya juz wiem

marzenka ja używam pampersów i chusteczek z Dada i jak dla nas to są rewelacyjne

A Kacperk wczoraj przyniósł zaproszenie do przedszkola na Dzień Mamy i Taty 26 maja już nie możemy się z Piotrkiem doczekać wystepu naszego smyka

Achya juz wiem

marzenka ja używam pampersów i chusteczek z Dada i jak dla nas to są rewelacyjne

A Kacperk wczoraj przyniósł zaproszenie do przedszkola na Dzień Mamy i Taty 26 maja już nie możemy się z Piotrkiem doczekać wystepu naszego smyka

no Hania tez uczyla sie wierszyka na dzien mamy...ale jeszcze nie wiem kiedy maja dzis musze zapytac :tak::tak: fajne te dzieciece wystepy w przedszkolu zawsze mi sie lezka zakreci :tak::tak:

ja wlasnie kawke zrobilam ktora chce niech wpada na poranna kawe
:-D:-D

Jezyk to naprawdę będziecie dumni z synka po występie, nie codzień ogląda się takie występy swojego dziecka tym bardziej kiedy on wystąpi właśnie dla was z okazji waszego święta. Ja na taki występ muszę jeszcze poczekać kilka lat :-)

meggi zobaczysz jak to szybko minie ani się obejrzysz a bedziesz podziwiała swoje dzieciątko

magda miałam jechać do Ciebie teraz w sobotę ale odpada bo teraz Piotrka kolej jechać samochodem do pracy:-( ale następnym razem się uda

Jezyk to w sumie dobrze bo w ta sobote mnie nie pasi :no::no::no:
chyba kumpela z rodzina do nas przyjezdza na nocke wiec sama rozumiesz..ale innym razem jak najbardziej :tak::tak: pojdziemy razem do beti po plytke dla ciebie....

dobra ja teraz spadam ide z mlodym na dwor i do piekarni...

to papatki do potem:-):-)

:-)hej mamusie
My własnie sie podniosłysmy z wyrka.
Magdamir- nio wynajmujemy mieszkanie. Ja jestem z Policka *8 km od mcza moj maz mieszkał w mcz a potem sie przeprowadził do Policka i tak sie poznalismy.:-)
Mała płakała na zeby czekała nas noc pełna wrazen a ja nawet czopka nie miałam przy sobie wiec wrociłam do siebie. Niech moj tata sie wyspi bo do pracy miał na rano. :zawstydzona/y:
Co do domku to mamy 1000 mysli na minute raz kupujemy mieszkanie w miescie raz dom na wsi a raz sie budujemy. Teraz chyba juz na powaznie bo myślimy o bliźniaku z siostra Pawła ziemia jest takze szukamy projektu... Zobaczymy co z tego wyjdzie. Któraś z Was sie budowała moze i napisze tak mniej wiecej ile czasu i jak z kasa??

Cio do spacerku to dzis wypali na bank bo pogoda piekna Nati ma znosny dzien bawi sie akurat :-D

hej ja wlasnie popijam kawke,
dawidek nakarmiony a ja jak zwykle z wami,chcialam se pospac dluzej ale jakos mi sie odechcialo.moze pozniej jak ogarne domek bo mam zamiar wysprzatac na blysk lazienke:-)
ma dzis kumpela do mnie przyjsc ktora jest w 4 miesiacu ciazy:-)
dawidek mi cos pokaszluje i ma katarek,narazie tylko sol fizjologiczna daje i czyszcze nosek i codziennie po nocy ma duzo smarow:wściekła/y:
a ja dzis sama z dawidkiem,moj m ma sluzbe:-(ale za to chyba od pon ma wolne caly tydzien:-):-)

reklama
marzenka współczuję.pilnuj katarku. ja na katarek dawałam jeszcze Nasivin soft dla niemowląt 3x dziennie jedno psiknięcie. ale nam lekarz zezwolił a nie wiem czy Dawidek nie jest jeszcze za mały

Do góry