Ciasteczko- ja liczę że nie będzie za ciepło to wtedy włożę, no i czarne nie do każdej kiecki pasują. Ale i tak nie mam więc jak coś to chyba muszę sobie coś kupić, a mi się nie chce po sklepach chodzić i przymierzać. A robiłam zabieg prwie 2 tyg temu a efekty uboczne zabiegu mogą utrzymywać się do 6 tyg. tzw przebarwienia. Jeszcze idę z drugą nogą, tylko się muszę umówić, no pójdę 30go bo potem mają długi weekend, a jak mam iść w ketce to do 20 go chyba mi się pogoi.
Owca- fajnie, ze mała ma pierwsze koty za płoty za sobą i ja pamiętam, że na mojej pierwszej spowiedzi też ostatnia stanęłam bo miałam stresa pomieszałam tekst spowiedzi i ksiądz mi powiedział, że się nic nie stało, bo to z serca ma być. A ta twoja po polsku się spowiadała czy po niemiecku? i Jak ci idzie nauka niemieckiego?
Future- fajnie by było jakby się nadawała już do przedszkola :-)
Aniołek- no to sobie pospałaś, ja też tak miałam na początku jak Arek jednej nocy nie spał a drugiej całą spał to się budziłam i nasłuchiwałam, a ja dzisiaj wstałam o 5,30 bo Arek już nie chciał spać i bałam się że Olę obudzi, a młoda spała aż do 8,30.
Yolanta- Ważne, żeby szybko i bez męczarni ci poszło, a data nie ważna. Ja myślałam że Olkę urodzę na 50 teścia bo miał 19go a ona wyszła 24go :-) i tak dwa tygodnie po terminie. Ale u ciebie już się zbliża wielkimi krokami, trzymam kciuki za was. A twój chce być przy porodzie?
Moje piją mleko i to dużo, Olka lubi przetwory i samo mleko pić, kakao też, to jedne mają po mnie ja też mleczrna jestem i nie mamy alergii na nie.