reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale jestem zjechana a raczej moje stopy, nalazilam sie dzisiaj chyba z 3 godziny :baffled: i jednak bede musiala sobie jakies adidasy kupic bo niewyrobie
jet 24stopnie normalnie lato ja na gole stopy i na krotki rekaw latam hehe

reklama
Hej laski
gdzie to cieplo??
u mnie srednio slonca brak a wieje ze leb omalo nie urwie :angry::angry:
jest jakies 16 st :tak: ale widzialam ze ma byc jutro ladnie zobaczymy a tymczasem wam zazdraszczam pogody :-):-)
Ja z rana bylam na miescie cos zalatwic a teraz z dzieciakami na ogrodzie i dopiero wrocilismy :tak:
Pranie musze poskladac ale narazie nogi mnie bola wiec musze odsapnac i was poczytac :tak:

Witam nowa mame bo cie nie kojarze stad :baffled: u nas dzis w c&a bylo tez -20%...wiec tez bylam i cos kupilam hehe

Megi fajnie ze pawel dal sie tobie wyspac...oby czesciej..

Ale Blond masz zachcianki haha ale co tam..jedz na zdrowie ci :-)

A gdzie nasza Mycha?...

Kroma ja tez jestem przed @ ma byc po niedzieli mam tylko nadzieje ze nie pojawi mi sie na komunie :angry:

Ostatnia edycja:
hello
a ja trcohe zla bo moj mial dzis wrocic i dupa musze czekac do jutra:baffled:myslalam ze choc dzisiejsz popoludnie spedzimy razem a tu taka lipa...
pieke pizze..jakas glodna chodze ostatnio:-D
poczytam was wieczorkiem

marzenka- ja tez wiecznie głodna jestem.
owca- moja mi się spóźniła, może twoja też przyjdzie później.

A ja po spacerze byłam jeszcze z dzieciakami na 3 godziny i nie czuję nóg. Zaraz idę je kompać i czytać książkę, bo co mi pozostało samej robić jak M nie ma :-(

kroma spojrzalam na anty no i rzeczywiscie bo okres mi sie zbliza to i jesc mi sie chce....wszytsko bym pozarla:-D
zjadlam dwa kawalki pizzy i co dalej chodze glodna:-D
kroma ja to bym przy ksiazce zasnela....niespie od 5 i niedawno czytalam malemu ksiazke to mi sie zamazywalo ze zmeczenia:-D
dobra zrobilam se miete i lece poczytac co tam u was:-D

reklama
marzenka pizza mniam, kroma to tez ladnie polazilas i nie dziwie sie ze nogi bola
ja dzisiaj tez kilosow zrobilam, bola mnie stopy od butow ale nogi nie
alez dzisiaj cieplo bylo na gole stopy lazilam w balerinach:-D:-D taka pogode poprosze do konca wrzesnia:-):-D:-D

Do góry