reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja juz corke odstawilam jutro o 10 odbior :tak::tak:

Future a jak nazywa sie ten koles od tych okien?? moj m kiedys pracowal u takiego ze Slonska i razem jezdzili po Niemczech i wlasnie okna zwozili do Slonska :tak::tak:

Kroma to juz tuz tuz i bedziesz u siebie ale fajowo :-):-)..

Larvunia co porabiacie??

Ja ogladalam rewolucje powtorke z czwartku :tak:
Larvunia to standart jak u mnie hehe :-D
ciacho a gdzie jestes? ze cie nie ma ?:-D

a tak lukam co jakis czas ale zmywam sie z neta bo juz pora troche odsapnac o niego, fajne filmy maja byc dzisiaj i chyba do nocy poogladamy

witam
aneteczka a no pewnie kup jakies tansze gorsze i bedzie ok..u nas jest sklep z tanimi butami i dawidow kupilam buciki takie eleganckie ze skorki za 29zl;-)
ciacho no niby tak ale wcale by nie musieli oddawac tylko za zas by bylo ze gdybym sie spoznila to bylo by ok;-)no ale zanim by tak bylo to wieki mina:tak:
a o ksiazkach to brak slow chyba czas zaczac odkladac na szkole dawida:-Dbo nie wyrobimy:-D
kroma widze ze juz sie zaczelo kochana dasz rade;-)pozniej bedziesz sie cieszym tym swoim pieknym domkiem:tak:tylko pamietaj czekamy na zdjecia:tak:
future widze ze u ciebie budowa pelna para a jak myslisz za jaki czas tam sie wprowadzicie?;-)gabinet hmmmm:sorry:chyba twoj bedzie mial co nie
owca jak ta urodzinki?mloda zadowolona?
my sie obudzilismy o 6 tzn dawid mnie obudzil ja sobie drzemalam do 7 a on sie bawil teraz ja wstalam a on sie polozyl:eek:hmm dziwne jak na niego
dzis idziemy na urodzinki po obiedzie:tak:

Ostatnia edycja:
NO HEJ. Owca to na pewno ten gosciu, ale a tez nowe okna wiec jak cos z uzywek nie pasuje, albo jest jakies obdarte, to zawsze ma tez nowe i mozna dopasowac. on sie nazywa kozlowski.

marzenka, larvunia - gabinet to taki mały pokoik z komputerem, małym stoliczkiem i krzesłami i z tablicą, gdzie J bedzie mial korepetycje, i lekcje angielskiego z Helenką i Gutkiem.

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłej niedzieli:-)
Paweł się obudzi to jedziemy do intermarche po zakupki, rosołku nam się chce no i na torta kumpeli muszę kupić bo jutro mam jej zanieść.

reklama
Do góry