reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja w domku juz :-):-)

Ciacho nie kus kobieto..bo slina mi cieknie na sam widok tego pieknego wynalazla :-D coz to za ciacho znow zrobilas?? wyglada oblednie :tak::tak:

Ja lazanie pieke zaraz bedziemy jesc z mloda :tak:
pogoda sie pochrzanila i dzis pochmurno i chlodniej :tak:
Jeszcze jutro i czwartek mloda do zoo jedzie byla dzis i wczoraj narobila juz 130 zdjec hehe :nerd:..
a ja mam jutro wolne jupi :-):-) ale na 9 z malym do szkoly ide...a on nie ma wcale ochoty tam isc pewnie bede go ciagnac wrr...:baffled:

Milego popoludnia :-)

reklama
Owca to jutro pewnie u nas będzie gorsza pogoda:/ dziś jeszcze pięknie jest i cieplusio:)
Ja w czwartek na zebranie na 18, już mi pani dała karteczkę jak Zuzię odprowadziłam:tak:
ciasteczko ale wypiek mniam:-p
Ja dzisiaj urodzinowego torta próbowałam u sąsiadki bo jej synulek wczoraj 6 lat kończył i dziś na kawkę rano prosiła:) A jutro mojego synusia torta będziemy próbować ale to na wieczór proszę sąsiadki:tak: bo dzieciaki do 17 w przedszkolach
Jej ja rok temu już do szpitala szłam w przeddzień cc:szok: zleciało!

owca a to tort malinowy, w srodku bita smietana z malinami, goscie po 2 kawalki zjedli:-D:-D ja dalam rade tylko jeden niewielki
megi a no zlecialo u was nie ma co, to same urodzinki,imprezujecie widze
aniolek witaj, dzieki za zyczenia
no i wspolczuje ze znowu musial wyjechac:-(

Ciacho na sama mysl sline leci po kolana haha :-):-)

Aniolek witaj...spoznione zyczonka dla twojego synka wszystkiego najlepszego :-) jak udaly sie chrzciny i roczek?
szkoda ze m znowu wyjechal...:-(

owca powidasz po kolana:-D:-D musze isc kupic z mloda prezent bo idzie na urodziny, no i nie wiem co:baffled:

a wez nic nie mow o tych urodzinach bo moja tez idzie po niedzieli znowu na urodziny
i ta kolezanka zazyczyla sobie cos z koniami na prezent ( jest fanka haha ) jeszcze powiedziala ze nie ma byc zadna lalka ani ksiazka haha..kurde dzieciaki normalnie zyczenia maja :tak::-p

owca a daj spokoj tutaj tez zasugerowano co ewentualnie ma byc kupione ale powiem ci ze wisi mi to bo to drogie rzeczy sa i tak 70zl musialabym dac a ja swoim dzieciakom takich drogich prezentow nie robie

reklama
Nie no 70 zl to troche przesada...ja kupowalam jak mloda szla do kolezanek zazwyczaj ksiazke jakas albo pamietnik :tak::tak:
tutaj zazwyczaj kupuje cos do 10 euro :tak:..
a im starsze dziecko tym gorzej cos kupic...:tak:..ja mam nadzieje ze narazie to bede ostatnie urodziny na ktora zaprosili mloda hehe bo w tym miesiacu to juz drugie :tak:

a co z twoim drugim blogiem? usunelas? bo weszlam teraz popatrzec na torcika haha i na drugi blog pisze ze zostal usuniety.

Do góry