reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halo
Mi tez dzień zleciał, troszkę sprzatałam, potem jechaliśmy do tesco, złapałam kilak promocji już na święta, kupuję stopniowo żeby nie odczuć tak straty kasy heh:tak:
Teraz jakoś jestem padnięta, coś siły ze mnie uleciały, mały już śpi, wcześniej zasnął bo mało spał w dzień a mój czyta Zuzi bajki. Robię zaraz wyrko biorę kąpiel i się kładę. Nockę lekko zarwałam, mały kupy walił, ciągle mu nie pasiło coś no i piekło zaraz w fifosia:-D
Dobrej nocy wam życzę.

reklama
a ja tak jestem zdania ze jak ktos lubi biegac to zawsze znajdzie czas choc raz w tygodniu:tak:tylko trzeba chciec..
ja tez sie balam na poczatku do pobliskiej wioski bieglam sama sluchawki na uszach...ale dalam rade i sie przelamalam..teraz biegam z kolezanka z bloku dzieciaczki do przedszkola i jedziemy na stadion..
owca pomysl sobie ze ja w szkole bylam ostatnia do biegania wogule do kul-fiz a teraz pierwsza otwieram oczy i mysle zeby isc pobiegac i kombinuje;-)
kochana ja uwielbiam biegac w taka pogode na sniegu jest trudniej ale sie nie poddaje..bardziej wole w zime niz w lato..wystarczy sie cieplej ubrac i jest git;-)
mycha sluchaj a ty sie uczysz na tych kursach jak sie naklada zel na paznokcie?bo ja w przyszlym miesiacu chce sobie zakupic caly sprzed i mysle zeby isc wtym kierunku...najpierw bede sie uczyc sama na znajomych a pozniej sie zobaczy;-)
milej nocy

Marzenka teraz póki co mam same warsztaty, najpierw z psychologiem były a teraz do wtorku z doradcą zawodowym, potem od 12.12-21.12 kurs komputerowy a sam kurs wizażu i zdobienia paznokci zaczniemy prawdopodobnie w styczniu po świętach itp., więc jeszcze nie wiem jak to będzie wyglądać, no ale prawdopodobnie będzie to właśnie (tak Mi się bynajmniej wydaje i z tego co rozmawiamy na zajęciach z dziewczynami które tam uczęszczają) kurs robienia tipsów i żelowych pazurków, okaże się za jakiś czas :)) i właśnie tego kursu wychodzi nam coś 115 godzin :)) więc sporo :)) i też jeśli będzie mi szło i uda Mi się też załatwić staż w tym kierunku, w jakimś zakładzie kosmetycznym to też wtedy chciałabym zainwestować w cały sprzęt i robić pazurki tak w domku :)) a później może coś więcej, no na razie doczekać się tego kursu nie mogę bo ciekawa sama jestem jak to wszystko będzie wyglądać te zajęcia praktyczne itp. ...... :))))) ;-):-):tak:

Dzien dobry !!

ja dzis dluzej polezalam , m w domu to wyszedl z pieskiem :tak:
teraz zrobilam sniadanko tosty z serem i szynka niam..kawka do tego..
potem chcemy jechac do budowlanego po deski i m bedzie dzis robil regal do mlodej do pokoju
bo juz nie ma gdzie stawiac tych swoich figurek itp..
A tak to chyba w domu posiedzimy bo zimno to wylazic sie nie chce ;-)

Marzenka co tak pozno poszlas spac...ja to juz o 22 haha..:-D m sie smieje ze ja to chodze spac z kurami ;-)

owca z kurami to gdzies kolo 21:-D ja to normalka ze chodze o 23-24 i wczoraj tez tak poszlam
to bedziecie miec jakos dzien zajety:tak:
ja tylko z pse wyszlam i po pieczywo polecialam bo na sniadanie braklo:-D

Marzenka jamam ogromne checi bo bardzo lubie biegac jak to z wf zawsze bylam dobra i chetna na zawody ale niestety nie mam mozliwosci - nie mam co z mala zrobic ... moze dzis jak Marcin worci to mi sie uda ...
moja siostra ma cały sprzet do robienia paznokci ale juz nie robi bo jej sie to znudziło :)_
ja wczoraj do 23 sprztalam teraz ide placki piec bye !

reklama
laski a wy gdzie, mrozno jest a was nie ma? juz robicie porzadki swiateczne:-D:-D;-)
ja wlasnie obiado robie a wsumie to sam sie robi znaczy sie gotuje:-D:-D:-D

Do góry