reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja bym chciala, zeby mi ktos zrobil pazurki, bo juz dawno nie mialam.a le wkurza mnie, ze szybko odrastają a jak się zdejmie to są miękkie, kruche, lamliwe. teraz mam juz swoje ooooooooooo ho ho...albo i dluzej. krótkie, ale czesto pomalowane.
juz dawno sobie nie nakladalam ani zelu, ani akrylu, a mam caly sprzet...ale się nie chce ;)

reklama
Zuzia dzisiaj w domu, ząb nie boli ją na razie ale od rana wymiotuje nie wiadomo od czego:/ Nic takiego nie jadła wczoraj:confused:
Może od duomoxu????? ma brać na opuchniętą buzię cholera wie!

Ciasteczko bo u nas przedszkole jest w szkole i wszystkie imprezy razem - szkoła z przedszkolem robi dzien babci i dziadka za jednym zamachem tym bardziej, ze w przedszkolu jest duzo dzieci co maja rodzenstwo lub kuzynostwo (patrz: wspólnych dziadków) w szkole, a że szkoła ma ferie to robia szybciej :)

u nas dzien dziadka i babci ma byc dopieor na poczatku lutego...
A u co u nas wolne sie skonczylo cas do pracy chcociaz wcale z tego powodu nie placze bo juz mialam dosc....
Zeby nie bylo za kolorowo to Jasiek ma zapalenie oskrzeli eh.... u nas ciagle cos

Dobry wieczór.

U Nas jakoś dzionek minął, zajęcia też babka zaczyna mnie już męczyć bo prawdopodobnie idę do niej na staż do tej co nam zajęcia prowadzi i już mnie piłuje, ale widzę że chyba u niej w gabinecie dość dużo się nauczę :) dzisiaj hennę robiłyśmy każdej po kolei, tzn Mi jeszcze nie robiła - chyba jutro zrobi i brwi regulowałyśmy, dwóm ja regulowałam brwi ręce mi się trzęsły ale w sumie fajnie było :D

A tak poza tym głowa już kilka dni Mnie boli, chyba zaś zatoki wezmę leki na zatoki dziś jak nie pomoże to idę do lekarza na badania bo coś Mi tu nie pasi bo zaś za dużo i często Mnie głowa boli :(

Miłego wieczorq :)

reklama
mycha mnie tez glowa dosc czesto boli;-)
juz sie lepiej czuje:-Ddo ludzi chce :-D:-Dza dlugo juz w domku:-D
future przypomnialo mi sie hehe
gdybys blizej mieszkala to bym ci pazurki zrobila:-)

Do góry