reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no nic ja wlasnie od szwankowskiej uciekąłam szybko, bo ona nic nie pottrafiła znaleźć. a Kozłowskiego bardzo bardzo bardzo polecam. on jeśli jest problem, to po pracy potrafi do mnie zadzwonic i jeszcze przez telefon o coś dopytywac, albo zlecać jakies badania.
ostatnio do mnie dzwonił w ciąży, żebym na posiew dała flegme, tą co odkaszlne. no ale nic nie wykaząło.
teraz bylam u niego i mi dał fajne leki, takie co się po nich narazie dobrze czuje.

mam nadzieje, ze i wam pomoze.

Dzięki Future, zobaczymy.... on ma coś z astmą, bo po Pulmicorcie się trzyma super.
Ciacho no mam nadzieję, że młody wróci szczęśliwy ;-)

...no i mamy weekend...
Miłego weekendu!

no zimno jak nie wiem..... byłam z psem wczoraj o 1 w nocy to strasznie mroziło... choć wiatru takiego nie było, to mróz czuć że ho ho...
ciacho obłędnie zadowolony o niczym innym nie gada tylko o kinie od wczoraj ;-) No i oczywiście słodyczami go paśli bo mi opowiada czego on tam nie jadł :confused2: gadać babci o słodyczach to jak do ściany... a już tak ładnie żołądek mu się zmniejszył po szpitalu... mniej jadał a tu proszę zamiast obiadu hot dog a zaraz po nim dwa pączki :szok: nie mówię o czekoladzie w pomiędzy :crazy: no cóż... ale niech będzie... jeden dzień.

my dopiero śniadanko zaraz będziemy mieć, jej jak późno. Mój po bułeczki pojechał, czekam na niego...
MIłego wekeendu!!!!!!!!!!

larvunia raz nie zawsze mozna oko przymknac;-) a pisalam ze to super bajka:tak::-)
buleczki na sniadanie :-D my dzisiaj parowki mielismy ale to juz dawno bylo, że zapomniałam:-D:-D

Witam sie i ja !!
u nas tez zimno i snieg sypie...mysle co tu dzis robic chyba caly dzien w domu oj nuda bedzie :baffled:
ale gdzie tu isc w te zimno...
mlody cos pokaszluje , wczoraj byli z przedsz. godzine na dworze na jakis gorkach zjezdzali sankami i chyba przemarzl bo kaszle od wieczora :baffled:..
Ja na sniadanko usmazylam krokiety hehe jeszcze ze swiat ostatnie juz :tak:

Larvunia to fajnie ze mlody zadowolony , raz nie zawsze to nie badz zla na babcie hehe :-p

Moze ciasteczka dzis upieke nie wiem jeszcze, w piekarniku termoobieg nie dziala tzn. wiatrak sie nie kreci nie wiem czemu i tak bez tego dziwnie sie piecze od spodu szybko brazowe a z gory jeszcze nie takie jak trzeba , jak pieklam wlasnie bulki ostatnio i pizze to tak bylo i nie wiem czy ciastka piec :baffled:..A kiedy moj stary zajrzy do tego wiatraka to tez czasem sie nie doczekam :-D

ciacho pół bułeczki zjadłam z twarożkiem ;-) + jajeczniczka na masełku i parówkach , posypana szczypiorkiem i na to żółty ser.... mjami mjami! :-D
misia same parówki... po jajku ją wywala :confused2:

cześć owca ;D

reklama
hejo
moi pojechali do babci do biedry i na sanki..normalnie szalu mozna dostac z dawidem marudzi piszczy pieje jak ten wariat!!!w koncu cisza....zasiadlam na chwile i zaraz ide lepic pierogi wczoraj zrobilam farsz ruskie beda i z kapusta i grzybami naszlo mnie wczoraj a dzis juz nie mam ochoty:eek:
u mnie dzis swierze buleczki byly z wedlinka:-)
larvunia o tyle dobrze ze raz kiedys jest u babci

Do góry