reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca tak teraz tez na krotki:tak:, wszystkie tak spimy ona sie koldra zakryje i spi a mi goraco na dlugi rekaw:-D
10 ojro za 5 par to i tak tanio u nas jak sie dobrze poszuka to po przecenie mozna nieraz trafic po 10-13zl za sztuke:baffled: ale generalnie po 15 zl sztuka i to tak nie jest drogo
u nas teraz prawie -10 i sniegu tez masakra:confused2:

reklama
o kurde to was podziwiam za spanie w krotkich rekawach :-D:-D
ja spie ubrana jak na sybiri hihih
mam skarpetki bo bez tego ani rusz :-D
i pizama obowiazkowo na dlugi rekaw a nieraz jeszcze zaloze pod spod bluzke na ramiaczkach :tak::tak:
zimno mi w nocy jest hehe...:-p

ide wykonac 2 telefony :tak:

hejo
moja mała też śpi na krótki rękaw - ciągle śpi odkryta a rano nogi ma jak lody.
Wczoraj bylismy na górkach - mała szalała - zjeżdżała na jabłku, wieczorem kupilism,y miskę do zjazdów więc w czwartek idzie wypróbować. Ja mam tydzien wolnego ... mała w domu juz sama nie wiem co jej wymyslac :) wczoraj spala u kuzynkji wiec mialam dzien bieganiny po sklepach - kupiłam jejw Biedronce bluze, piżamę i spódniczkę ;) pizamka śliczna, a bluzę kupiłam już większą :) uciekam do młodej bye

hej
wczoraj z Jaskiem bylismy u kardiologa na kontroli u niego dziutrka sie zarosla mial 1 mm;]
ale ma lewostronna lekka nie domykalnosc zastawek ale nic z tym nie robia bo jak to powiedzial pani kardiolog 90 procent dzieci to ma i nic z tym nie robia. Ze moze przy wysilku czy tepm. lekarz wysluchac moze lekkie szmery

hej
pr tzn ze jest dobrze?
madziarena a ja cie wczoraj wypatrywalam na gg a tu masz lenisz sie:-Dzapomnialam ze masz wolne
i co masz juz kreacje na impreze?moj mowi ze mam niewydziwiac:-D:-Dale i tak sobie cos kupie:-D
ja tez zmarzluch jestem ..w nocy spie w skarpetkach i wszystko na dlugi rekaw a jak latam po domu to jeszcze szlafrok zakladam bo mi zimno,,,,masakra ale ja nawet w lato lubie w skarpetkach:-D
ja wczoraj po dawida poszlam sankami ale sie mi dziecie cieszylo:-D
dzis tez chce sankami do domu....i idziemy do sasiadki do kotkow;-)
kumpela byla na kawie i jakos czas leci..
jeszcze sie wkurzylam bo musialam isc do medycyny pracy zeby poprawic zaswiadczenie i ta menda nie chciala,nie wbila mi pieczatki do ksiazeczki ubezpieczeniowej no i ja mam juz u niej kreske...wiec ja tam nie pojde juz i wogule nigdy do niej nie pojde.....wiec inna z pracy bedzie musiala isc a jak to nie da rady to kierowniczka bedzie musiala...co za babol!!

reklama
hej
PR super wiadomość:tak:
Ja też zmarzluch jestem, skarpetki do spania tez zwykle zakładam i długi rękaw:tak:
U nas choroba zawitała, m wyzdrowiał to na Pawła przeszło, byliśmy dziś u lekarza bo kaszle i smara się jak nie wiem...na razie nie potrzebny antybiotyk, dostał tylko syrop Bronchosol, Berodual i sól fizjol. do inhalacji. 3 dni i na kontrol w piątek. Trzymajcie kciuki za jego zdrówko on to ciągle zapal oskrz.:baffled: Zuzia jeszcze ma kaszel ale urywa się więc ok też ma ten sam syrop co on.

Do góry