reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

grypa zoladkowa i taka wszystko mnie boli, starszej juz przeszlo za to mloda wlasnie sie pochorowala
dopiero zjadlam schura
w zyciu taka chora nie bylam

reklama
czesc kobitki
oj ciacho jak mowisz ze spalas caly dzien to rzeczywiscie cie wzielo na maksa..
owca super ze macie nadplate;-)ja pewnie teraz bede miala caly czas niedoplaty hehehe u was zaczyna sie juz okres grzewczy?nam juz kazali odkrecic grzejniki moze to i lepiej bo chlodno juz w domku...
kurde wczoraj umylam mlodej brzuszek w johnsonie i momentalnie zaczela skora schodzic.bo tak normalnie myjemy ja w emolium..dzis przychodzi polozna ciekawa jestem ile przybrala no i dzis szybko mi dzien zleci wiec tez nie odsapne po nocy:eek:no chyba ze po poludniu;-)
milego dnia

Dzien dobry

u nas znow deszczowo
zaraz jade do nowej roboty , troche sie boje bo tam jest kot a ja ich nie cierpie mam nadzieje ze mnie nie bedzie atakowal :wściekła/y:
najwyzej dostanie rura od odkurzacza :-D

Marzenka u nas sezon grzewczy trwa caly rok :tak: grzejesz kiedy chcesz zawsze sa cieple :tak:
a jak Dawid reaguje na malutka ??

Ciacho jak dzis sie czujesz ?

Uciekam zajrze po poludniu !!:-)

owca to dobrze macie ze przez caly rok mozecie....
wiesz co dawid ok wstaje rano i sie pyta gdzie dzidzia przytula sie caluje glaska ogolnie jest ok..moge powiedziec ze na poczatku bylo gorzej bo probowal na siebie zwracac uwage ale teraz chyba juz wie ze jest tak samo wazny jak mala....w sumie nic przy nim sie nie zmienilo dalej mu tyle czasu poswiecamy....dlatego jestem mniej na necie
..no cos za cos
ciacho no wlasnie jak tam dzis?

dzien dobry
dzieki dziewczyny za pamiec:-) dzisiaj 100%lepiej jeszcze mnie zoładek pobolewa ale poza tym wszystko przeszlo z tym ze wygladam jak przejechana przez walec, spalam cala noc mimo ze przespalam tez caly dzien:eek:
za to mloda dopadlo, biedna wymiotowala chyba z 6 razy
marzenka u nas zaczeli juz grzac ale my nie wlaczamy grzejnikow bez przesady jeszcze bedzie czas jak bedzie ponizej zera:-D
owca dasz rade to tylko kot

byla polozna mloda warzy 4.070;-)a wychodzila z waga 3540:tak:
ciacho no wlasnie bez przesady jeszcze cieplo jest:-)
zla jestem wczoraj mi sie wbilo w dziaslo ziarno jak jadlam kanapke a dzis czuje ze polowa zeba mi sie rusza:eek::eek:jak nie urok to sraczka a i jednak lozko dzis nie dojdzie do nas a powinno....lipa bo w tygodniu gorzej bedzie wniesc to na gore jak mi przywiezie o 13 a moj o 16 dopiero jest...

Hej powrocilam ;-)
zjedlismy obiad i teraz mysle o kawce i chyba babke upieke :tak:
musze sprawdzic tylko ile mam jajek :sorry:

Marzenka malutka cudna widzialam na fb :-) no i ladnie wazy :tak:
szkoda ze lozko nie dojdzie jednak , moze twoj wyrwie sie z pracy jak przywioza albo kierowca niech ci wniesie za 10 zl na piwo :tak:

Ciacho widac ze lepiej z toba bo jablecznik juz upieczony :-D to u was wszyscy pokolej grype przechodza wspolczuje..
No niby tylko kot ale nie cierpie ich , ten jakis dziwny tez siedzial caly czas na krzesle w pokoju a jak weszlam z odkurzaczem to zwial do kuchni , potem czail sie na parapecie na mnie jak mylam podlogi wrr...ale kasa zarobiona i juz wydana na spodnie hehe...:-p
Mloda idzie na konie dzis na 16 :tak: spadam kawe robic :tak:

owca to nie tak zel bylo a kot moze boi sie odkurzacza
upieczony a w sumie jedynie co teraz jeszcze moge zjesc to jogurt i jablka, na nic innego nie mam ochoty:no:
jedyny plus to ze waga mi troche zleciala:-)

ciacho wlasnie tak sie zastanawiam czy moge jesc jablecznik jak karmie bo jablka przeciez gotowane ale kurde ta galaretka czy maka ziemniaczana by nie zaszkodzila?jak myslisz
bylam u gina uff na cale szczescie nie badal mnie na samolocie bo mu powiedzialam ze nie bardzo chce zeby ktos mi tam grzebal i stwierdzil ze jak ja po peknieciu to nie ma sensu bo wszystko swierze jeszcze i tylko zrobil mi usg i wszystko wporzadku..mam przyjsc za dwa tygodnie to wtedy mnie zbada..
owca mowisz ze kota sie boisz,.ja wogule za zwierzetami nie przepadam
jej teraz do dentysty musze sie zapisac...kurde na bank bedzie musiala mi wyrwac tego zeba...jej jak by mi bylo malo tego bolu no

reklama
marzenka powiem ci tak, pewnych rzeczy wiadomo nie powinno sie jesc np.czekolady czy pic gazowanego albo smazonego ale jak zjesz raz w tyg to nic sie nie stanie
w jableczniki nie ma nic co moze zaszkodzic, make ziemniaczana masz w kisielach, budyniach a to z ziemniakow
a surowego jablka tez juz nie wolno?, kto takie bzdury wymysla...
ostatnio znajoma mi mowila ze lekarz kazal dawac dziecku chleb jak skonczy pol roku, to wszystko sie zmienia
a moze da sie uratowac tego zeba?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry