reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jeszcze nie podaję, będę podawać muszą jeden syrop skończyć bo go łączyć nie można z tym.
Broncho- Vaxom. Tego mój Fruciu jeszcze nie miał, inną szczepionkę któraś z Was już o niej tu pisała chyba, kurde nei pamietam znowu nazwy. Teraz I synkowi i córce będę podawać tę szczepionkę przez 3 miesiące.

reklama
ja się dopiero witam
pochmurno to sie nic nie chce, my dzisiaj do ortodonty, za kazdym razem jestem chora, ze tyle kasy musze tam zostawic:confused2:
ezoja mniejmy nadzieje ze pomoze szczepionka dzieciakom

hej u mnie mała śpi a ja lece ogarnąć domek i chcę wyskoczyć na zakupki z nia - stelaz od wózka juz wpakowałam do autka, ale kurde cały czas pada i pada ...musze sobie zobaczyc cos na chrzciny i Amelce tez bo dla Hanulki kupiłam taka sukienkę robiona na szydełku :)
szata graficzna - ok :) mi sie wydaje ze przejrzysciej jest
robiłam wczoraj z małą pracę na konkurs - pluszowy miś, mała maruda nie chciała juz pod koniec i zrobiła na odpierdziel, ale to jej praca i ma jak zrobila :)
Marzenka ja juz złozyłam papiery teraz zekam na decyzje

ja do dentysty w poniedziałek idę :confused2: ale mi się chce... masakra...
Mam ruchy ślimacze dziś jakieś.... łóżko jeszcze rozwalone nie chce mi się poprawiać, dzieciaki robią co chcą...
a mi się nic nie chce :-p

madziarena to oby zakupy sie udaly:tak:
marzenka to teraz czekac tylko na kasiure
ezoja slimacze to ja tez mam nic mi sie nie chce:baffled:
w sejmnie dzisiaj glosowanie w sprawie 6-latkow czy maja isc do szkoly, daliby se siana i zrobili wolna amerykanke a tak wielka doopa z tego wyjdzie jak z tych gimnaziow, tyle lat to jest i jeszcze kuleje:confused2: uwazam ze stary system byl najlepszy

no właśnie jak ja chodziłam to było spoko osiem klas podstawówki był dobry, ale mieszają....
kto mi poodkurza?? :rofl2:

edit:
Dziewuszki poszukuję kogoś kto zna się na biznes planie, który się składa na urzędów pracy.
Znacie kogoś kto się zna i mógłby napisać?? Zapłacę.

Ostatnia edycja:
Czesc !!

ja dzis zalatana , mam wolne ale bylam na miescie polatac
kupilam mlodej buty rozmiar 36 zobaczymy czy dobre jak nie to w poniedz. moge oddac lub wymienic :tak: ale mysle ze beda ok :tak:
A sobie znalazlam dwa staniki i kupilam bosze jaki rozmiar 80 F :szok:...jakie ja mam w nich wielkie cyce lo matko...ale maja naprawde duze miski i nic mi sie nie wylewa :-D..
Teraz kawka i pranie sie kreci , obiad sie zaraz bedzie robil dzis frytki i schabowe z piersi a pozniej jeszcze chce fasolke w sosie pomidorowym robic :tak:
Mamy od 2 dni problem z netem na laptopie dziala a na stacjonarnym brak internetu wczoraj moj 3 godz kombinowal i nie dziala dalej nie wiem o co kaman...dzis tez bedzie patrzal zresetuje router i bedzie od nowa wszystko podlaczal zobaczymy :baffled:
Oby mi z lapka nie zwial bo sie wkurze :laugh2:
Pogoda w miare nie pada i jest 12 st wiec moze byc :-)

Madziarena pokaz sukieneczke malej :tak: kiedy macie te chrzciny ?

Marzenka to teraz tylko na kaske czekac i wydawac ;-)

eZoja ty leniuchu hehe ja juz z rana odkurzylam o 8:30 i mam luz w tej kwesti ale nie moglam sie zabrac od 2 dni zeby odkurzyc :-p

Nie moge sie dalej tu przyzwyczaic i wkurza mnie to troche...to sie rozpisalam haha :rofl2:

reklama
My już po obiadku. Tzn młoda jeszcze makaronem się bawi ;-)
Chyba walnę się na drzemkę :rofl2: :rofl2: :rofl2: ponuro jakoś mi w tym domu, mało co widać że to dzień.
W sobotę robię tort na niedzielę dla młodego i nie wiem jak przystroić... pomóżcie pliiiis, coś łatwego bez mas plastycznych i tanio by było... co by tu namalować mu z kremu może?? HHmmm... albo ile powiedźcie kosztuje na torty te obrazki co się ładzie tylko z opłatka chyba to jest.

Do góry