reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No niby nic nie robię, tylko na słodko ale jest co robić kurcze na te urodziny.
Ja sprzątam ze ścierą latam w sumie to jak co sobota, generalne porządki.
Mój w kuchni...tak się mówi, ale jest co robić. Wieczorem jak padnę to nikt mnie nie ruszy nawet z psem na siku :-)
Mój wróci z pracy to niech se idzie... zaraz wybywa do pracy właśnie....

reklama
ostatni raz padlam wieczorem jak kawka jak remont mialam:-D takie cos jak u ciebie mnie nie wykoncza:-D
ja wieczorem bede robic ten "nieprzyzwoity" tort:-D ja co drugi dzien latam porzadnie na miotle w sumie wola bo dzisiaj mam mniej sprzatania ale mam dwie pralki prania a moze i 3 :baffled:musze dzieciakom posciel zmienic
a jeszcze mi cos w plecy wlazlo jakis nerwoból, i rwe mam i kosc ogonowa boli, połamało mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja na chwile wpadam powiedziec ze wrocilismy ze szpitala od lekarza
wiec w sumie nie wiele wiem wrr...jakis dupek ten lekarz bo zajrzal tylko do ucha i nosa i stwierdzil ze to wirus jakis tam...
nawet go nie zbadal ,...:no: a mowilam ze ma kaszel...
powiedzial ze syrop nurofen podawac i krople do nosa a do ucha mam wkladac cebule :szok: ot lekarz...
a w poniedzialek na kontrole mam isc do rodzinnego ech...jakis dziwny bylam ze 2 minuty w gabinecie :tak:

eZOJA to twoj szaleje , bedzie slodko u was :-) niam niam...ile gosci przybedzie ??
ciacho ciekawa jestem tego twego torta :-D

Mloda wlasnie pojechala do kolezanki na 3 godz. a moj m bedzie walczyl znow z kompem ech....do dupy
aha kupilismy kolorek capucino na korytarz taki nie za ciemny nie za jasny lecz w sam raz :-D
ide kawe robic :tak:

ciacho współczuję, wiem co to rwa kulszowa.... ZDRÓWKA!
Owca niech policzę, hmmm... chrzestny (mój brat) z dziewczyną + chrzestna + dziadkowie (2 os) + 3 kolegów z przedszkola (i ich mamy ) + jedna dzidzia brat jednego z kolegów = 11 osób + moje dzieci 2 i jedna ja = 14 osób w sumie.
Mój mężu w pracy jutro od rana do nocy.
Będą trzy ciasta, tort, chipsy, paluszki itp... kawa i herbata. Nie szaleję, musi to starczyć.

Jak dzieciaki zasną to podłogę pomyję i mam gotowe w sumie wsio. Tort właśnie skończyłam dekorować. Aparat muszę naładować jeszcze ;-) później oczekujcie fotek ;-)

ciacho ja nadal ciekawa jestem Twojego torta :-D :-D :-D
Owca to ci lekarz... ale może pomoże to co przepisał. Ja od poniedziałku moim podaję te szczepionki... zobaczymy czy pomogą.

owca bo jak mlody nie ma temp.to mu nie da anytbiotyku, moze go gdzies zawialo albo woda sie do ucha dostala...
mozesz mu oklady robic takie jak ci napisalam tak 4 razy dziennie :tak:
ezoja to niezle bedzi osob ja mialam mniej na obu komuniach:-D ja tez ciekawa torta swojego:-Da na twojego to fotke bede czekac bo inaczej doope bede ci truc:-p:-D

ezoja to sama gosci przyjmujesz jutro...troche osob w sumie bedzie :-):-)
dawaj fote dawaj....

ciacho ide cebule przylozyc do ucha boje sie wlozyc ze czasem nie wyjme spowrotem i sie zaklinuje mu hehe potrzymam sama przy uchu...

brachol przyjechal i walczymy z kompem i neten to nie mozliwe zeby nie dzialal tyle net...a wczesniej bylo wsio ok :tak:
moze dzieciaki jakis program skasowaly i nie lapie sygnalu nie wiem juz...

owca to ukrój wiekszy kawalek tak zeby chociz tutaj w małoziwne weszlo nie musicie tam wkladac gleboko chyba...
a pewnie macie kompy na wifi a moze cos ze sterownikiem sie stalo, bo zakladam ze to komp baza moze trzeba jeszcze raz zainstalowac od nowa,

Dużo osób?? Przyzwyczajona jestem, że u nas więcej bywa ;-) Brakuje jeszcze teściów na synka urodzinkach... to jeszcze dwie osoby by były.. No i kuzynki dwie z rodzicami też ich brakować będzie, to w sumie jeszcze 6 osób zawsze więcej było... . Ale że teściów nie ma to nie ma kto dooopek przywieść, więc ich nie będzie. Wt akim gronie zawsze imprezy mamy domowe.
To dopiero wyzwanie, znoszenie stołu ze strychu większego i kombinowanie ze szklankami hahaha, bo talerzy to mam.
Bo na co dzień ja mam nie duży stolik przy narożniku przed tv ;-)

dziala net dziala :-):-):-)

cos brat wykombinowal i zrobil..jednak jeszcze do czegos sie nadaje :-D:-D

ezoja dla mnie duzo osob na urodzinach bo ja nie wyprawiam dla rodziny hehe tylko dzieci sobie zapraszaja dzieci :tak:
mloda ma w styczniu i myslimy gdzie bedziemy urzadzac ona chce na sali zabaw zobaczymy :tak::tak:

reklama
Póki taki wiek to ja robię tak, jak zaczną chodzić do szkoły i mieć swoich kolegów to też tylko dla dzieciaków będzie.
Ale teraz chcę by się młody cieszył.... że i babcie ma i chrzestnych. Jak tylko zapozna kolegów w szkole będzie inaczej.

Owca dobrze że zrobił neta brat.
U mnie psu się coś pokiełbasiło... ktoś podobny odgłos samochodu ma chyba bo trzaśnięcie drzwiami było pies oszalał, piski jęki jakby ją ze skóry obdzierali, leży teraz obok drzwi i czeka nie wiadomo na co... coś jej się pomyliło. Ale z 10 min jęków miałam radości że ktoś znajomy idzie... no uspokoić psa nie mogłam, na starość mi szaleje.

Do góry