reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jasne czemu nie :)
Mam 30 lat, po sygnaturkach widać ze i meza i synka - chodzi do 1 klasy, no a w marcu ma przyjść na świat nasz kolejny synuś :happy:Prawdopodobnie będzie miał na imię Oskar :-)
To zdjęcie z usg z 23 tygodnia:
Zobacz załącznik 595658
Obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim. ( Ale pracuję jako wychowawca w szkole specjalnej)

reklama
To fajnie :happy:
Zawsze to milej jak ma się koleżanki z jednego regionu :happy: nawet łatwiej się spotkać czy coś. Bo udzielałam się do tej pory głównie w wątku przyszłe mamusie marzec 2014 :happy:

owca a musialam cos kupic, a na dworze fajnie ale bez czapki nie da rady:no:
ezoja migrena?
agnis witaj i oby na dluzej albo na stale:-)
marzenka teraz to sie ciesze ze juz wyroslam z pieluch, tak mi dobrze:-):tak:

a mi łeb pęka od nie wyspania pewnie, poszłam spać o 12 bo film oglądałam i nie przypuszczałam, że mnie wyciągną dzieciaki z wyra już o 4. A Arek ma wirusówkę, teraz śpi. Wymiotował mi w samochodzie, więc spóżniłam się do lekarza i nie chcieli mnie wpuścić. Facet miał pretensje że się spóźniłam. To ja mu pokazałam jaka czysta jestem i jakie mam czyste pachnące dziecko od wymiocin i się uciszył.

Witaj Agnis- byłam ostatnio w Strzelcach za meblami :).

Owca- a na tej sali co wynajęłaś to są jakieś atrakcje dla dzieciaków, czy sama wszystko organizujesz. Ale ten czas leci młoda ci zaraz 11 lat skończy.

Kroma to wspolczuje ...ludzie to tepaki wredni nie rozumieja nieraz...zdrowka dla mlodzika :tak:
a ta sala to jak zapewne u was te sale zabaw , ja nic nie robie oni tam bede se latac , wspinac sie itd to jest dosc duza taka jakby sala gimnastyczna i pelno tunelow , wspinaczek itd . Mam wtedy zarezerwowany stol i np. na godz 13 dostana jedzenie ( frytki ,czikeny lub paluszki rybne do wyboru plus napoj ):tak: mloda dostaje jeszcze jakis maly upominek od tych ludzi co to przygotowywuja..ja place za osobe 10 ojro ale moge tam siedziec caly dzien bez ograniczenia czasowego :tak:

Lekcje zrobione :cool:

reklama
ciacho a posucha , a co tu ciagle pisac hehe :rofl2:
u mnie mloda juz wykapana , teraz maly sie moczy , menzu w domu to pogaduszki urzadzamy :tak:
a potem seriale i wieczor minie :-):-)

Ja juz mowie dobrej nocki bo juz nie wpadne dzis :happy:

Do góry