hejho
agnis ja do dzis nie zmienilam prawka, bo nie pod rodze mi do urzedu. a jak mnie policja złapała, to mowili, ze mogą mi zatrzymac prawo jazdy, bo jest nieważne. jest chyba poł roku od zmiany nazwiska na zmiane prawka. hie hei. ale ja nie mam czasu.
no dobra śpieszę wam powiedzieć, ze byłam o 8.30 u dyrektora. super facet.
nie obiecałm mi nic, powiedzial, ze na 80proc się coś znajdzie. Ale dał do zrozumienia, ze na pewno. powiedział, ze bardzo mu się podoba moje wkształcenie i kogoś takiego szuka. i doświadczenie też już mam imponujące

Przyznał szczerze, ze interesuje go ktoś, kto rozrusza szkołę w sensie muzycznym. i mówi, ze to moją być 3 różne etaty. albo wyhowawca grupy w przedszkolu, albo muzyka w szkole podstawowej, albo świetlica. dal mi do zrozumienia, ze mam pracę. a ja ze swoich żrdeł wiem (z wycieczki w góry) że 3 laski z przedszkola odchodzą. i jeszcze mi coś takiego powiedział, ze jesli by coś było

to będzie to racej na dłuzejna dobre "zaczepienie się".
ja tam się cieszę. ale nie nastawiam. bo to różnie może być. dostanie kogoś z góry z kuratorium i koniec. może sobie obiecać. ale jeszcze mi powiedział, ze gdybym coś w miedzyczasie znalazła to, zebym dała mu znać. (czyli mniemam, ze mnie jakoś planuje). i dał mi swój numer komórki i powiedzial, zw mam zadzwonic w marcu jak się ruch kadrowy zacznie, ale że sam bedzie do mnie dzwonił raczej.