reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
marzenka to poszalalas wczoraj z prezentami :-)
agnis ja za to jutro mam zebranie u starszej i az strach sie bac:-D
ezoja powidasz ze telefon w kibelku utopiłas:-D
a ja dzisiaj robie pierniczki ale takie inne pyszności, pozniej wam pokaze

reklama
hejho

agnis ja do dzis nie zmienilam prawka, bo nie pod rodze mi do urzedu. a jak mnie policja złapała, to mowili, ze mogą mi zatrzymac prawo jazdy, bo jest nieważne. jest chyba poł roku od zmiany nazwiska na zmiane prawka. hie hei. ale ja nie mam czasu.

no dobra śpieszę wam powiedzieć, ze byłam o 8.30 u dyrektora. super facet.

nie obiecałm mi nic, powiedzial, ze na 80proc się coś znajdzie. Ale dał do zrozumienia, ze na pewno. powiedział, ze bardzo mu się podoba moje wkształcenie i kogoś takiego szuka. i doświadczenie też już mam imponujące ;) Przyznał szczerze, ze interesuje go ktoś, kto rozrusza szkołę w sensie muzycznym. i mówi, ze to moją być 3 różne etaty. albo wyhowawca grupy w przedszkolu, albo muzyka w szkole podstawowej, albo świetlica. dal mi do zrozumienia, ze mam pracę. a ja ze swoich żrdeł wiem (z wycieczki w góry) że 3 laski z przedszkola odchodzą. i jeszcze mi coś takiego powiedział, ze jesli by coś było :-D to będzie to racej na dłuzejna dobre "zaczepienie się".

ja tam się cieszę. ale nie nastawiam. bo to różnie może być. dostanie kogoś z góry z kuratorium i koniec. może sobie obiecać. ale jeszcze mi powiedział, ze gdybym coś w miedzyczasie znalazła to, zebym dała mu znać. (czyli mniemam, ze mnie jakoś planuje). i dał mi swój numer komórki i powiedzial, zw mam zadzwonic w marcu jak się ruch kadrowy zacznie, ale że sam bedzie do mnie dzwonił raczej.

Hej , ja tylko na chwilunie
bo dopiero z robotki wrocilam , mloda dzis siedzi w domu ale zaraz po malego smigam...:tak:
makaron gotuje i zrobie z zielonym pesto dzis dla odmiany..tak na szybko..:tak:
Zimno na dworze dzisiaj wiaterek wieje i 4 st..widzialam ze piatek i sobota ma padac snieg , oby nie..:no:
Dostalam w prezencie od pani dzis mikolaja i czekoladki mily gest :-) ja mam dla nich na swieta nasze polskie ptasie mleczko i dla dzieci maly zestaw slodkosci...:tak:

Marzenka to masz prezenty juz z glowy ,a dla meza tez cos kupujesz ?
Ezoja dobre z tym telefonem haha :-D
Ciasteczko co tam znowu wymyslasz za pieczenie ? :cool2: ja na weekend chyba zrobie ciasta kruche maslane ale do swiat to one nie poleza ;-)
Future to super wiesci , oby dyrek dotrzymal slowa i cie zatrudnil fajnie :tak:a co wtedy z dziecmi do zlobka ?
Agnis hej...:-)

Uciekam potem z kawa wlece :tak:

hejka

Ja zaraz wybywam z Olką i Arkiem na tańce.

Future- ja zobaczę co mam w tym rozmiarze i dam foty, bo teraz robiłam te najmniejsze. Mam jakieś kurtki po Olce, ale chyba będą za małe, bo nosiła je dwa lata temu.

A ja mam dla dzieciaków na Mikołajki transformersy bo były w biedronie.

Hej...

bylam na krotkim spacerku z psem bo pada deszcz , oby nie przymrozilo bo bedzie slizgawa :tak:
Teraz zjadlam 4 mandarynki i zapijam herbatka ;-) uwielbiam slodkie mandarynki moglabym sie nimi opychac ciagle :tak:

Kroma to widze ze dalej na tance jezdzicie , a to do Gorzowa czy u was na miejscu ? jak Arek spodobalo mu sie ?
Ciacho bylam juz na blogu i obejrzalam cos robila , fajne ci wyszly :tak:

reklama
owca u nas tez pada a ma padac snieg na weekend:dry:
a sie troche narobilam tych piernikow te z wzorkami bardziej pracochłonne ale warto bylo:-D
mandarynki tez kupilam takie słodkie:-D

Do góry