reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja mam z małym iść na szczepienie ale od tygodnia ma katar i za bardzo mu nie przechodzi,ma taki wadający do gardła. Ale poza katarem to zdrów jak ryba i chyba zadzwonię do lekarza, że nie przyjdę na szczepienie.

Arek dalej kaszle, Olka mniej. Ale już mają humor bo rozrabiają i wczoraj mnie wyprowadziły z równowagi. Ale najważniejsze, że mają apetyt bo już od rana buszują po lodówce. Olka to schudła z 2 kg ponad, Arek też i mu wszystkie spodnie spadają z dupska.

Mycha- moje też na Mikołaja dostają skromnie. U nas taki zwyczaj był, że najwyżej słodycze dostają. Więc babcie dały słodkości. A od nas kupiłam im takie małe ludziki do zabawy. Dopiero pod choinkę dostaną coś z zabawek. I to jak zwykle dostają takie same, bo odwieczny problem, że się kłócą i biją. A chcą to samo dostać, jak pisali listy to napisali, no bardziej narysowali, że chcą śmieciarkę i samolot. Ta moja córka chyba nigdy nie zechce lalki. Kupiłam jej lalkę, bo była w dużej promocji i muszę schować aż do urodzin.

reklama
hej
smieszne sa te twoje dzieciaczki:-D
moj dawid ostatnio sobie ubzdural ze chce kombajn:-D:-Djego wszystko bedzie cieszyc zreszta ..wczoraj przyszly ten tor kulek ciekawe co dawid na to jak zobaczy:-)
ide mala polozyc na drzemke;-)

dzien doberek
kroma twoja ola to taka chlopczyca dobrze ze dostaja wsumie to samo nie ma problemu co kupic;-)
marzenka to fajnie ze twoj sie cieszy z tego co dostanie, moje dzieciaki tak do 7 lat niebylo problemu pozniej jest ogolnie problem co kupic, z prezentami dla starszej to juz w ogole mamy problemy
ja juz zrobiłam mega zakupy na caly tydzien bedzie spokoj:-)

Dzien dobry :tak:

Miala wpaść rano do mnie kolezanka na ploteczki no ale jej dziecko się pochorowało i dupa:sorry:

Ide powiesić pranie i zajac się obiadkiem, miłego dnia dziewczynki.
Jak u was z pogodą? U mnie coś siąpi :szok:

bry- laski co na roczek kupic?? bo nie mam pomyslu bo maly wszystko ma prawie po starszym bracie... i co małej pod choinke nie mam pomyslu... moze pozytywke jaks w misiu jej wezme hmm. Dla reszty już mam :p zamowilam wczoraj na allegro posciele

pr na roczek to zazwyczaj jakies ksiazeczki autka, u mojego siostrzence królują wszelakie samochody co jakis czas ktos mu kupuje i zawsze jest wniebowziety

Hej
ja bylam w robocie , teraz capucinko sobie popijam i za troche ide po dzieciaki
u nas cieplo fajnie zero wiatru i 8 st na plusie :tak:

Pr a moze dla roczniaka klocki lego duplo :tak:

Ja prezenty pomalu kupuje
mlody dostanie klocki lego ninjago , gre na nintendo , i star wars klocki i moze cos sie jeszcze wymysli :baffled:
a dla mlodej mam narazie tez klocki lego friends , portfel , gre na nintedo o koniach :tak:i jeszcze ksiazke o koniach chce kupic :tak:
a ze jedziemy do pl to jeszcze musze 8 prezentow zakupic :szok: ale to male drobiazgi :tak:
sobie pod choinke zamawiam dzis zestaw nozy fiskars i polke z przyprawami do kuchni :-D ot takie gospodarcze prezenty :tak:

ciacho a ty co wymyslilas pod choinke dla swych dziewczyn ?
kroma to dobrze ze dzieciaki zdrowe , jak wariuja to widac ze dobrze sie juz czuja :tak:

Pr i Kroma paczki dla was juz zapakowane i zaklejone czekaja w szafie ;-);-)

reklama
pr fajne te zwierzaki:-)
my na roczek to sie skladalismy z siostra na piaskownice taka drewniania i dziadki do spoly kupili ślizgawkę :tak: ale to bylo lipiec wiec inaczej
owca a ja pisalam co kupuje dziewczynom, starasz kosmetyki i portfel mloda dostanie igurki shleicha i kalendarz z konmi oraz slodycze

Do góry