Cześć
Agnis fajny brzuszek

dbajcie o siebie dbajcie
Mycha też jestem za tym by przy wiośnie uczyć młodego siusiania. Teraz łatwo się przeziębić. Ale kochana to moje skromne zdanie
Future Ty się martwisz??

Daj spokój, da radę. Zdolna bestyja moja jest bardzo samodzielna już i dogada się a jak nie to zmusi ją to do szybszej nauki mówienia. Będę się martwić jak 3 skończy. Już ją do logopedy zapisałam, ale kolejki pół roczne są. Mówią, że niby ma jeszcze czas, ale ja ciśnienia nie mam. Jej tatuś zaczął mówić jak 3 lata skończył a teraz gęba mu się nie zamyka. W ogóle wzrostowo mieści się w centylach też na bilansie jak byłam na 2 latka więc wypierdek jest ale w normie wsio. To że nie mówi to tylko wskazanie może być od lekarza by ją do dzieci dać. Już się tak o nią nie martw, w normie wsio, póki co... nic ponad normę nie ma ani poniżej.
Wecie, że ona już czai licby o_0 w szoku byłam! Podawała mi spinacze jak ciuchy wieszałam i mówię jej podaj dwa - podałą dwa. Podaj mi trzy - podała trzy. Podaj jeden.. tutaj spojrzała się na mnie i brwi zmarszczyła czy oby na pewno a nie dwa bo dwa w ręku trzymała, powtórzyłam jeden i dała mi jeden. Szok., nawet nie wiedziałam.
A Twoja Hesia jak śpi w dzień to zakładasz pieluchę jej w dzień też? Jak to w przedszkolu robią? też zakładają na drzemkę?? Bo chyba twoje jeszcze w dzień śpią, moja nie sypia odkąd rok skończyła.
Właśnie laski mogę oddać podkład taki jak prześcieradło coś grube. Dostałam od teściowej, niby to jest podkład pod prześcieradło ale ja tam ceraty nie widzę, coś jak koc biały wygląda, ale ja się nie znam. W każdym razie nie potrzebuję

Dwa razy od czasu odpieluchowania zebździłą się w wyrko a tak od początku wakacji mam spokój, dzielna dziewczynka. Miałam na gumce kupić prześcieradło takie przeciwsiuśkowe ale też nie potrzebuję.
Dobrze, że Michalina samodzielna z tym jest siusianiem....
Ale pada... łazić się nie chce z psem w taką pogodą.
Od rana u mnie poszukiwania i pilota tv i gamepada od consoli hahahahahah. Ktoś może gdzieś widział??

Krasnoludki pochowały chyba....