reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o mamuniu tak odwrócą kota ogonem, żeby wyszlo na ichnie coraz bardziej wygadane dzieciaki sie robia
ale to fakt trzeba ważyć każde słowo;-):-D

reklama
heheeheh smiać mi się chce śmieszne te Wasze pociechy ;-)
Młody mój mi jeszcze nic nie dowalił tekstem, kochany jest - BARDZO OPIEKUŃCZY... z kąt u niego to się wzięło?
Zajadam tosta.. nie ma to jak odchudzanie :-p:zawstydzona/y:

helołki.

moi też mi nagadują...znaczy Hesia głównie, bo guciu to se kłóci już, ale bez słów. ale co sobie pogada to jego.
a Helenka to już i drwiami zaczyna trzaskać. i bardzo się obraża. i mi mówi, że nie będzie moją przyjaciółką.

ostatnio w środę na rytmice mi zrobiła takie cyrki, że jej powiedziałam, ze jej więcej nie wezmę. ja do niej mówię, a ona NIE NIE I NIE. rodzice dzieci patrzą a ja sobie nie radzę ze swoim dzieckiem. żenada.

u nas dziś brokułowa i makarn chiński z wczoraj.

aaa trzaskanie drzwiami to moje dzieci mają opanowane do perfekcji.
W złości kiedy im każę do pokoju iść się wyciszyć i zrozumieć co źle zrobili.. jedno i drugie trzaska drzwiami zamykając się w pokoju ;-) Młoda dłużej zostaje w pokoju niż młody w jej wieku. Szybciej sie obraża i dłużej pamięta - po mamusi :-D

dzien dobry
niewyspana jestem:baffled: ale juz druga kawe pije to mnie na gnogi postawi:-) a pozniej ogarne chatę
ezoja twoje trzaskaja drzwiami u mnie mloda potrafi rzeczai rzucac, kazdy ma cos za skora ;-):-D

ezoja ja juz mam po:-), pomidorowa ugotowałam i obiad z głowy:-D pierwszy raz od miesiaca chyba moge sobie oko zrobic bo ciagle cos z oczami mam

hello a my jeszcze wyjadamy resztki z urodzin tzn zostal kurczak i salatka dla dzieci no i cisto. A ja w pracy wzielam sobie zupke bo dostaje profilaktyczne :p A jutro musze nastawiac ogorkowa bo juz dawno zupy nie bylo.

reklama
hej

Pr-O dla Jaśka sto lat z okazji 3 latek :-)

No tak u mnie nie trzaskają bo wiedzą, że ja nie lubię i jakoś nie zamykają się w swoim pokoju, mają jakieś fobie i ciągle mają otwarte drzwi, ale za to lubią sobie porzucać wszystkim. A potem i tak muszą to sprzątać, ale jak im przechodzi chwila słabości i złości to przychodzą potulne jak baranki do mnie.

A ja miałam placki ziemniaczane, coś mnie wzięło na tłuste :-)

MAM COŚ ale dla tych o mocnych nerwach. Bo mnie ściska jak to słyszałam

Wykop.pl - Zobacz: MALTRETOWANIE 3-LETNIEGO DZIECKA - UNIEWINNIENIE

Ostatnia edycja:
Do góry