reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

Future- a ja myślałam, że ty już nie możesz przez tą Astmę mieć dzieci. No mi się też marzy dziewczynka, ale ja też podziękuję, bo raz, że po cc już nie powinnam mieć, a dwa się sypię u mnie wszystko: wzrok, żyły, kręgosłup. I czas pożyć troszkę, a dzieciaki ciągną i już nie chodzi o kasę, bo jak na razie mnie stać nawet i na 5, ale jakby mi ktoś zapewnił, że będę miała stabilność finansową aż się usamodzielnią to może bym sobie jeszcze jedno zrobiła, a tak wolę już iść do tej pracy, bo jak tak dalej pójdzie to mnie już w moim zawodzie nikt nie przyjmie. Ach szkoda, że nie rodziłam naturalnie i szybciej. Ja już nie chcę rodzić po 30tce jak moja koleżanka urodziła 2 przed 40. Dzieciaki ma fajne, ale mówi, że ona już nie ma sił na wszystko.

U nas faktycznie zimno i ślizgawica. Ledwo co samochód odmroziłam. A musiałam z Antkiem jechać na szczepienie. I jeszcze z Olką mam za tydzień jechać, mogłam dziś ją wziąć to by było za jednym razem. Antoś waży tyle ile ważył 9 kg z hakiem. I ma już zarośnięte ciemiączko, co lekarza zdziwiło.

reklama
dzień dobry :-)
Reszta pewnie wymęczona po wczorajszych harcach "zaliczeniowych" :-D :-D :-D
jej dzień Babci i Dziadka w przedszkolu jest. Teście na obiedzie będą.... tam poczęstunek będzie też w przedszkolu.
Idę z córą też zobaczyć jak mówi wierszyk :-)
Więc miłego dnia dziewuszki, muszę obiad podszykować i na 10 znikam do przedszkola.

hejo
Ezoja dawid tez ma dzis przedstawienie i ciocia go zaprowadzi a ja pozniej odbiore jak wyjde z martyna.musze petycje podpisac bo jednak z tym chlopcem nie da rady inaczej.liczymy na to ze zostanie przeniesiony do mniejszej grupy..ostatnio dusil kolezanke swoja na korytarzu:szok:
U mnie jest minus 4 licze na to ze do 11 bedzie jeszcze mniej bo poki co z mala moge wyjsc na pol godz tylko.
Kroma ladnie ci wazy pewnie ci ciezko go dzwigac moja 8 kg i juz mnie lupie w kregoslupie.ja chcialam miec dwojke i mam wiec nie chce wiecej poza tym trezba troche pozyc a i nie bylo mnie stac na 3cie....teraz juz sie boje co to bedzie jak mi sie skonczy macierzynski a pozniej kuron dlatego wciaz staram sie odkladac co miesiac by choc miec na oplaty:tak:
ja tez bez czapki szalika i rekawiczek nie wychodze z domu..
Agnis co tam ?

marzenka dziwie sie ze przedszkole nic z tym nie robi samo z siebie, moze powinien isc gdzies do jakiegos integracyjnego?a co do morzu to bym nie liczyla ze zelżeje pokzywali ze ma byc dzisiaj -7 i umnie niestety ciagle tyle pokazuje:baffled: a jutro w nocy ma byc nawet -15:confused:

hejka i ja

Już rano zaliczyłam sanki z dzieciakami.

Marzenka- on teraz stanął z wagą bo miesiąc temu też tyle ważył. Ale je mi ładnie, bo wcina słoiczki a mniej cycka bierze. No i masz rację dzieciaki kosztują, ciężko wrócić potem do pracy bo co z bąblami naszymi.
No i dziwnie z tym chłopcem, bo może mieć jakieś problemy emocjonalne. Nie wiadomo co się w domu dzieje, ktoś powinien go zbadać po względem radzenia sobie z emocjami. A co jego rodzice na to? Bo moja Olka też miała zapęd do duszenia i prę razy podduszała dzieci to szybko z nią pogadaliśmy i zrozumiała, że nie wolno i czasem jeszcze ma takie dziwne odchyłki, ale Arek nie lepszy bo gryzie. chociaż jak miał kary to jak na razie- odpukać nie gryzie jej od miesiąca.
Ezoja- no laski poszalały wczoraj na fb. A co robisz na obiad?

Nooo już PO.
Może zgram zaraz filmik to Wam pokażę. Tel nagrywany jakość kijowa, ale mam pamiątkę.
Obiad zjedli i pojechali teście. Czas na sjestę poobiednią :-D

Future a przyjedź odmróź i mój... stoi tak od ponad tygodnia nie ruszany. Od czasu jak u Ciebie byłam.
Kroma a robiłam standardowo schaboszczaki, ziemniaki plus fasolka z bułką tartą. No i z wczoraj mielone miałam to dorzuciłam jedli to co chcieli.
Właśnie czy do mielonych dodajecie startą marchewkę?? Mówię Wam pycha taka jest! Plus czosnek, no mówię Wam wymiata ;-)
ciacho co Ty gadasz, że -15. Jak ja biegać pójdę?!
marzenko jak dusił?? W zabawie - udawał, czy na poważnie?

reklama
Hej popoludniowo...
my dzis mielismy gyrosa z frytkami :tak:
mlody mnie wlasnie wkurzyl , mamy matme do liczenia i grzebie sie z tym ze szlag mnie trafia
az zepsulam liczydlo z nerwow hehe polamalo sie troszke bo walnelam w stol :-D
nie mam cierpliwosci a jestem przed @ to szybko mnie z rownowagi wyprowadzic mozna :wściekła/y:
Gdzie ta zima ? no gdzie ? :-D u mnie sniegu brak i -1 :tak:

Marzenka to niezle z tym chlopakiem , dyrekcja sama powinna cos zrobic z nim :tak:
ezoja to dzien udany u ciebie...rodzinka posiedziala :-)
a takich mielonych nie robie z marchewka znajac moje dzieciory nie ruszyly by ich wcale :no:
mlodego frytki dalej leza z obiadu bo ich nie chce masakra z jedzeniem u nas :wściekła/y:
Kroma to dzieci wykorzystaly mamuske z sankami :-)
Agnis jak tam u ciebie ? czemu tak ucichlas ?:baffled:

Ide dalej walczyc z mlodym bo pogonilam go do swojego pokoju :tak:

Do góry