reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry.
Pozdrawiam Was dziewuszki.

Co by nie było, że moje zawsze takie grzeczne ....opowiem coś swojego.
Michalina wracając z bratem z przedszkola ma manię od 3 dni by wyrywać mi się z ręki jak idziemy na drugą stronę chodnika. Nie ma tam dużego ruchu aczkolwiek to czas na odbieranie dzieci ok 15 ruch większy przy wjeździe do przedszkola a ta sceny odwala. Wyrywa mi się a jak ją na siłę wezmę - po 10 tym razie proszenia mam dość - to zaraz ryczy jakby ją kto ze skóry obdzierał. Wraca na rękach całą drogę ryczy na 3 piętro jak wchodzę to sąsiedzi drzwi otwierają co się dzieje a to tylko my. Od razu ma szlaban na bajki i atrakcje do końca dnia. Siedzi w pokoju aż nie przeprosi. Wychodzi tylko siku. Zawsze im przed snem czytałam jakąś bajkę ale po jej akcjach szlaban. Marcel przez to cierpi, bo nie ma tych bajek, ale rozumie, nie stawia się. Widzę, że metoda zaczyna moja działać.. bo szybciej przychodzi z pokoju przeprosić i akcje krótsze na dworze. Tzn zaczyna fisiować przed samym domem i wszystko na NIE jest w tedy ;-) Ja jak z nią wracam Future i ona chwilę sobie poryczy w pokoju wychodzę na balkon odetchnąć, wyciszyć emocje - dobra metoda by dziecka nie roznieść ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ezoja to ci mala złosnica rosnie;-) moje jak byly male byly grzeczne nie robily i takich scen nigdy, ale za to teraz sie tłuka:-D
byłam z M na rowerach, godzina ciszy i spokoju:-D i troche ruchu:-D tylko zimno:dry:

No kurde właśnie zimno coś.. grubaśne kurtki zmieniłam już na lżejsze dzieciom a tu proszę.
Dobrze, że adidasów jeszcze nie kazałam im zakładać. Zimno zimno coś. Dzieciaki wybiegane z psem, chwila relaksu przy kawie mam....
ciacho przepraszam za opryskliwość na priv ostatnio, mam ciężkie dni. Mam nadzieję, że rozumiesz... przepraszam.

hejo
AGNIS ale ci szybko poszlo :)gratulacje :)
Ezoja co ty gadasz zimno?ja dzis wbluzie chodzilam az sie do domu nie chcialo isc jak wyszlam o 10.30 tak wrocilam o 14 jeszcze bym siedziala ale musze zebrac sily na bieganie :)
trzymajtka sie :)

zimno mi było, nie wiem jak u Was. My z czerwonymi policzkami do domu wracaliśmy. Wiatr jest taki przeszywający.

ezoja no zimno mialo byc tak ciepło a tu nic z tego:confused: zapowiadaja w polowie miesiaca jakis lekko powrót zimy:dry:
spoko loko rozumiem, każdy ma gorsze dni:tak:
marzenka cieplo nie jest moze u ciebie bo u mnie w południe bylo tylo 4 stop. wiec to zimnica, poza tym troche zimny wiatr taki jakis:dry:

ja bylam na spacerku z psem , u mnie cieplo fajnie zero wiatru
jest w sumie 9 st ale pochmurno tak :tak:

wcinam sobie salatke , dzis pierwszy raz dodalam oliwki i szczerze nie smakuja mi one
i odkladam je na bok hehe :-p jakos nie moge sie przekonac do ich smaku..

Mloda jeszcze u kolezanki i siedze sama z malym
jeszcze zakupy mnie dzis czekaja ale to dopiero jak ksiaze wroci z pracy ,tylko kiedy to bedzie :cool:

aaa i nad rzeka widzialam dzis ze rosna bazie juz :-)

Ezoja u mnie synek praktycznie cala zime przechodzil w adidasach takich do kostki
buty zimowe ma jak nowe , zalozyl je tylko jak byl snieg wiec zaledwie kilka razy :tak:
ja tez calutki ten czas przechodzilam w nie ocieplanych butach
moge stwierdzic ze jako takiej zimy u nas nie bylo..:no:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny padam na pysk!!
Mam w domu mały szpital i nie wiem gdzie ręce włożyć, nawet mąż mi się pochorował, a to zawsze gorzej jak z dzieckiem;-) Ale jestem, jestem, nie znikam, pozdrawiam Was wszystkie

reklama
jezyk o to zdrowka dla rodzinki !!
obys ty sie nie pochorowala bo co to bedzie wtedy hehe :-p

ciacho jest przepis na blogu ??
to ide kukac co tam wymyslilas :tak:
powiem ci ze smakuje mi ta zebra bo takie wilgotne te ciasto fajne :tak:

Do góry