reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ja tez dopiero teraz bylam w miescie a teraz zupke gotuje kalafiorowa dzis...
ja kupuje troszke rzeczy na alegro lub wymieniam sie za ciuuchy na szafie.pl znacie to?? fajna sprawa daje cos swojego i biore od kogos cos innego ale sprzedawac tez tam mozna ja sie wciagnelam i mam kilka rzeczy stamtad....:-):-)
Szafa.pl - moda, ubrania, buty - Uwolnij swoje ciuchy

megi oby malej przeszlo za duzo na slonku siedziala moze dzis daruj sobie z nia ta plaze...:tak:

uciekam zajrze popoludniu :-):-)

reklama
u nas zupka juz gotowa
zabrali nam niespodziewanie wode i nie mam jak umyc naczyn wrr...
frown.gif

zjemy zmykamy na dwor i ide wyslac te spodnie dla kobity co zapomnialam...
aha dzis nam przyszlo wezwanie na bilans dla szymka na nastepny wtorek
smile.gif
...
a to te bluzeczki co kupilam za grosze na szafie
smile.gif
beda troszke wieksze ale za ta kase sie oplacalo...

ania PR ja tez wplaca komus na konto z przesylka juz i wtedy wysyla ten ktos i jak ja sprzedaje to robie tak samo :tak:
a cena za przesylke to roznie i jak komus wysylam to doliczam jeszcze 2-2,50 za koperte babelkowa co ja kupuje :tak:

nie ma nikogo to uciekam....

Załączniki

• 1251744223.jpg
    1251744223.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 30
  • 1251744453.jpg
    1251744453.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 28
  • 1251744754.jpg
    1251744754.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 30
bylysmy w przedszkolu, takie tam rozpoczecie z 30min
jutro normalnie ida na 5 godz ale sale sa jeszcze nie gotowe beda w jakis
zastepczych.
Okazalo sie ze 1/3dzieci nie bylo i sa miejsca.
W kazdym razie dali kilka swistkow zeby wypelnic no i liste zyczen co trzeba kupic.
Dobrze ze 1/3 rzeczy upilam duzo wczesniej ale i ta teraz wydalam prawie 80zl i jeszcze 69zl beda kosztowac karty pracy.
Na dzien dobry wydatek:-(

ja juz w domku
dostalam rach za prad i wiecie co do stycznia nie musze nic placic bo mamy nadplate:-Dno tak zrozumialam:-D
dawidka pozniej do ciotki podrzycamy i mykamy na zakupy:-D
takze do wieczora lub jutro rana bo mam troche do nadrobienia m.in pocwiczyc:-D

bylysmy w przedszkolu, takie tam rozpoczecie z 30min
jutro normalnie ida na 5 godz ale sale sa jeszcze nie gotowe beda w jakis
zastepczych.
Okazalo sie ze 1/3dzieci nie bylo i sa miejsca.
W kazdym razie dali kilka swistkow zeby wypelnic no i liste zyczen co trzeba kupic.
Dobrze ze 1/3 rzeczy upilam duzo wczesniej ale i ta teraz wydalam prawie 80zl i jeszcze 69zl beda kosztowac karty pracy.
Na dzien dobry wydatek:-(

hej to dziwnie u was ze tylko 5 godz u nas normalnie od 7 do 16 czynne....
ja narazie zadnej listy nie dostalam bedzie zebranie to sie dowiem ile kasy wolaja na rade rodzicow,ubezpieczenie itp...
bo takie przybory to juz sama kupilam bo wiem co potrzebuja to co zawsze co roku...
a kart pracy u nas nie maja..tylko normalne cwiczenia 4 sztuki ABC szesciolatka koszt 70 zl + cwiczenia do religi :tak::tak:

ja juz w domku
dostalam rach za prad i wiecie co do stycznia nie musze nic placic bo mamy nadplate:-Dno tak zrozumialam:-D
dawidka pozniej do ciotki podrzycamy i mykamy na zakupy:-D
takze do wieczora lub jutro rana bo mam troche do nadrobienia m.in pocwiczyc:-D

no to brawa za taki rachuneczek za prad super !! my w sumie tez duzo nie placimy bo 150 zl :tak::tak:...
a co to za zakupki robicie jakies duze ze dawidka sie pozbywasz??:happy:
udanych zakupow !!!

u nas tak smali na dworze ze wrocilam do domu bo nie ma gdzie sie skryc taki skwar wyjdziemy za troche znow :tak:

uciekam do wieczorka :-)

hej to dziwnie u was ze tylko 5 godz u nas normalnie od 7 do 16 czynne....
ja narazie zadnej listy nie dostalam bedzie zebranie to sie dowiem ile kasy wolaja na rade rodzicow,ubezpieczenie itp...
bo takie przybory to juz sama kupilam bo wiem co potrzebuja to co zawsze co roku...
a kart pracy u nas nie maja..tylko normalne cwiczenia 4 sztuki ABC szesciolatka koszt 70 zl + cwiczenia do religi :tak::tak:

to jest przedszkole w szkole wiec tylko na 5 godz a mi pasuje jak najbardziej,
dyrektor mowila ze jest zabronione nauczanie dzieci z ksiazek ze nie bedzie nauki czytania i pisania tylko beda dziecko przygotowywac do szkoly ogolnie i dlatego sa karty pracy ale ona sa lepsze od ksiazek:-)
tzn ja tez mniej wiecej wiedzialam co kupic ale wszystkiego trzeba bylo kupic po 2 sztuki
i o dziwo trzeba papier toaletowy i reczniki papierowe noc coz ministerstwo nie przeznaczylo juz na to kasy a przedszkole darowe wiec rodzice musza o to zadbac
i tak jest nie najgorzej:-)

to jest przedszkole w szkole wiec tylko na 5 godz a mi pasuje jak najbardziej,
dyrektor mowila ze jest zabronione nauczanie dzieci z ksiazek ze nie bedzie nauki czytania i pisania tylko beda dziecko przygotowywac do szkoly ogolnie i dlatego sa karty pracy ale ona sa lepsze od ksiazek:-)
tzn ja tez mniej wiecej wiedzialam co kupic ale wszystkiego trzeba bylo kupic po 2 sztuki
i o dziwo trzeba papier toaletowy i reczniki papierowe noc coz ministerstwo nie przeznaczylo juz na to kasy a przedszkole darowe wiec rodzice musza o to zadbac
i tak jest nie najgorzej:-)

no widzisz co szkola to inaczej hehe...u nas znow mowili w tamtym roku ze karty pracy nie ze wola ksiazki :-D:-D...wszedzie inaczej....

a ty placisz tez za przedszkole taka oplate stala jak chodzi do szkolnego??

ja zmykam mlody wariuje bo chce juz wyjsc na dwor a ja bym z checia posiedziala w domu ech..jeszcze z rok zanim samego go wypuszcze..:tak::tak:

narazie :-):-)

reklama
a ty placisz tez za przedszkole taka oplate stala jak chodzi do szkolnego??

nic nie mowili ze odplatne, zreszta to przedszkole w szkole wiec nie moze byc platne, oswiata niby darmowa ale zywkle panstwowe przedszkola sa platne, starsza do takiego chodzila no ale tam byly posilki to co innego a tu kazdy sam sobie przynosi:tak:

Do góry