reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a hej..co tam ruch sie zaczal masz ludzi??
to chyba fajnie nie....:tak::tak:

ciekawe ktore to urodzinki masz??:-D:-D

jak to ktore osiemnaste :-D

dziekuje WAM dziewczyny :tak:

...ruchu moze az takiego nie ma, chociaz widze wiecej ludzi zaczyna sie krecic..., no ale towar mam nowy i trzeba go poukladac i wymetkowac... :sorry:

co do autka to ja zyc bez autka nie moge :-) Ojciec moj sie zawsze smieje ze ja zawodowym kierowca moglabym byc :sorry: hehehe... ja bym mogla wokol swiata samochodem jechac :tak:;-)

wczesniej tez mowilam ze ja i prawko to nigdy, ze sie nie nadaje itp.
moj M to strasznei mi glowe suszyl kiedys nawet siedzialam za kierownica ale ile mnie to nerwow kosztowalo i se odpuscilam:cool2:
no a jak gdzies jedziemy to nie moze % bo prowadzi a ja nie pije % wiec tu jest bol podwojny bo zakierowce zawsze moglabym robic ale prawka brak:-D
Kolezanka sobie zrobila co zawsze mowila ze nie bo nie i mnie motywacja dopadla:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przedewszytskim to larvunio wszytskiego naj z okazji urodzinek:-)
co do prawka toja jeszcze do tego nie dojrzalam,zreszta moj mowi ze na rower starch mnie puscic a co dopiero za kierownicemale nie ukrywam ze kiedys na polnej drodze jechalam:-D
ide kolacje zrobic
a kupilam dzis dawidkowi koc na jesien zime wiecie z tych grubszych,rajtuzki i skarpetki i nowy smoczek,mialam starcha ze znow mi nie wezmie ale bez problemu,hehe ale glupi to on nie jest bo od razu zauwazyl ze cos nowego,gdybyscie widzialy jak on sobie go do reki wzial i tak ogladal z kazdej strony:-Dale mialam ubaw:-D
madzia a ty gdzie sie podziewasz?

ciasteczko masz racje,taki smieszek z moijego dawidka ze ubaw mam po pachy:-)
wogule to moj synus sobie niezly plan dnia zrobil,bo oczywiscie ja troskliwa mama nauczylam go ze pierwsza drzemka po nocce to tak gdzies kolo 10-11 chce spac i tak pol godz przed ta godz zaczyna tak marudzic ze nie moge nic zrobic,nawet ubrac mi sie jest ciezko,masakra jakas,dobrze ze pije melise bo chyba juz dawno by mnie nerwy poniosly..... bo moj synus chce na spacer:-D jak wloze go do wozka to cisza i zasypia ehhh chcesz dobrze a wychodzi tak jak zawsze:-)
a teraz sobie spi od 18:szok:ale za to jaka cisza jakiej dawno nie bylo:-D:-D

a i przymierzalam ten dresik co od ciotki dostal i wiecie co rozmia jest na 92 a on jest na niego dobry:szok::szok:
jak te moje dziecko rosnie:-D
jezyk jak tam w szkole?
a gdzie reszta dziewczyn?

ciasteczko masz racje,taki smieszek z moijego dawidka ze ubaw mam po pachy:-)
wogule to moj synus sobie niezly plan dnia zrobil,bo oczywiscie ja troskliwa mama nauczylam go ze pierwsza drzemka po nocce to tak gdzies kolo 10-11 chce spac i tak pol godz przed ta godz zaczyna tak marudzic ze nie moge nic zrobic,nawet ubrac mi sie jest ciezko,masakra jakas,dobrze ze pije melise bo chyba juz dawno by mnie nerwy poniosly..... bo moj synus chce na spacer:-D jak wloze go do wozka to cisza i zasypia ehhh chcesz dobrze a wychodzi tak jak zawsze:-)
a teraz sobie spi od 18:szok:ale za to jaka cisza jakiej dawno nie bylo:-D:-D

to masz chwilke dla siebie:-) bywaja dzieci ktore maja swoj plan dnia i nie mozna go zmienic bo inaczej katastrofa,
ja tak mialam z ta mlodsza ale juz z tego wyrosla:-)
dobrze ze Dawidek lubi wozek jest duzo latwiej wsadzisz pobujasz i spi :-)

reklama
marzenka zobaczysz jeszcze troche jak dzieciaki rosna:-), moje jakos tak umiarkowanie ale za to buty zimowe to musze miec 2 pary standardowo na zime dla mlodej bo noga rosnie wtedy najbardziej

Do góry