reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam również, ale dziś pochmurno i chyba zimno wrrrr:-(Byliśmy wczraj na chrzcinach, po mszy na kawusie i poczęstunek, mała jest słodka:tak:
Dziś nigdzie nie planuję wychodzić raczej...więc miłej niedzieli...;-)

reklama
ciekawostka hehehhe... zgapilam z innego watku na ktrym bywam http://partnerstwo.onet.pl/1569901,4628,1,artykul.html
mi to zdanie najbardziej sie podoba.. normalnie jakbym czytala o moim mezu hehehehe "Dlaczego nie potrafimy zapamiętać tego, o co nas prosicie? Mamy na to naukowe wyjaśnienie. Mimo że mózg kobiety jest o 10 procent mniejszy od męskiego, to ma mniej substancji szarej, a więcej białej. Za zapamiętywanie odpowiada substancja biała. Szara lepiej sobie radzi z utrzymywaniem zainteresowania tymi samymi grami na Xboxie."

Ostatnia edycja:
witam
hehe madzia moj to do 6 na nogach a ja jeszcze spalam do 9:-D
bo wczoraj cwiczylam nogi i jakies takie zakwasy mnie dopadly:szok::szok:
my juz po sniadanku teraz pije kawusie i zajadam chipsy bananowe:-)tez musze odsapnac bo jak wstalam to zalatana jestem.
tak wogule udalo mi sie cos schudnac,niewiem ile bo musze baterie kupic do wagi ale widac po moim brzuchu,wczoraj pytam mojego co to i zeby spojrzal na moj brzuch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wiecie co z jednej strony sie ciesze a z drugiej jestem zla,bo jak mam miec cos takiego to masakra,no niewiem jak to nazwac takie jakby faldki skorne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i to wlaswnie potwierdza ze schudlam:-)na cale szczescie tego nie widac bo pod spodniami schowane:-D:-D
zrobilam juz marchewke z jablkiem a potem mieso zrobie jak sie rozmrozi,i frytki do tego:-)
aha zapomnaialm napisac Dawidek wczoraj pierwszy raz usiadl:-D

ooo jak za starych dobrych czasów:-)
cześć laski:-) jak fajnie Was widziec w kupie:-)

Larvunia artykuł super:-)
Magda daj pospać Maniusiowi:-) nie bądź wredna żona:-p
Marzenka gratulacje dla Dawidka:-) foteczkę poprosimy:-)
Megi no pogoda nie zaprasza na spacery, wiec my chyba w planach też domowe zacisze:-)

hej a ja wrocilam z interka bo pusto w lodowce bylo...:-):-)
wczoraj na wsi to nie mialam kiedy zrobic zakupy i kiedy posprzatac wiec dlatego dzis latalam z odkurzaczem hehe
teraz ide walnac kawke a popoludniu chyba do tesco smigamy bo pampersy sie koncza :wściekła/y::wściekła/y:

witaj beti milo cie tu znow widziec :-):-)
marzenka gratki dla dawidka zaraz zacznie raczkowac hehe...

widzialyscie tego torta w galeri ale te nasze ciasteczko ma zdolnosci super :-):-)

dobra mykam papapa :-):-)

dzieki dzieki:-D
beti a wiesz ze pomyslalam o tobie:-),bo zawsze odkad pamietam zagladalas w niedziele przed poludniem:-)
my tez dzis w domku,nigdzie nie wychodzimy:-):-)
wiecie moze czy ktos chcialby kupic pistolet na paintaball?
no ciasteczko nasze ma zdolnosci:-):-)a tak na serio ja myslalam z lalka tez zrobiona:-D:-D
a ja wlasnie podlalam kwiatki pomylam podlogi,mieso zrobione wiec tylko komp w formie relaksu:-):-)
a dawidek spi takze luzik niedzielny mam:-D:-D
ania pr i jak tam wyszalalas sie?

PR powiedz bo twoja twarz jakas mi znajoma jest, gdzie w g-wie mieszkasz? ... u ktorej czesci?? widzialam fotki... dlatego pytam :tak:

reklama
hello ania jak udalo sie wesele?? wybawilas sie chyba co??dzis na poprawiny idziecie??:-):-)

marzenka w niedziele myjesz podlogi??:-D:-D

Do góry