reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej co tak tu pusto??

megi Ania gdzie jestescie??:eek::eek:

my bylismy w miescie koperta kupiona,obiad zjedzony :-):-)
wiec zaraz idziemy po hanie i wyslac paczuszke a pozniej na plac zabaw troche pojdziemy :tak::tak:

zycze milego popoludnia !!

helo
larvunia- teraz mieszkam od 2 lat na staszica przedtem na manhattanie
no i czesto kiedys bywalam na wieprzycach no i w bogdancu bo tam mam babcie heheh

wesele udane- wybawilam sie ze hej a do dzis mam normalnie jakis niewlad u palcow u nog i nie wim od czego normalnie mam jakies zdretwiale 2 palce ;/

mala tez sie pobawila wczoraj na poprawinach bylismy mloda cos marudzila albo zmeczona byla albo za glosno iusielismy uciekac okolo 6 no bo starsze dziecko juz nie dawalao rady;/ normalnie myslalam ze go wczoraj zatluke grrr szkoda slow na niego a to przez mojeg brata bo stwierdzil ze musi sie ze szwagrem napic i jeden i drugi prawie ze zostal odniesiony do samochodu grrr

a w domu to nie wiedzialam za ktore mam sie brac czy za mloda czy za niego
rozebralam polozylam spac i postawilam mu miske kolo lozka gdy by mu sie co zachcialo i poszlam z mloda do lazienki ja myc
no i mu sie zachcialo zje.... sie z lozka rozje.... miske na kawalki powbijal sobie w plecy i rozwalil nos..... mowie wam nie wiedzialam za ktore sie mialam brac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ania to mialas udane poprawiny ale nie zlosc sie to nie zdarza sie przeciez codziennie :tak::tak::tak:...

a ja usmazylam racuszki :-):-) a teraz idziemy na dwor:-):-)

bay bay

Do góry