reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A dzień dobry:-D
Madzia mój brat był wczoraj w kilku firmach i tylko podania kazali poskładać bo pracy nie ma narazie. Tak więc napewno wróci do domu. My chyba teraz w sobote pojedziemy na 4 dni jeszcze chociaż wcale nie mam ochoty znów jechać:no::crazy:

hej a ja wrocilam
smile.gif

kupilam na obiad zakupy,zaszlam do ciuszka i kupilam sobie jasny sztruksowy zakiecik firmy mexx za cale 2 zl jestem zadowolona
smile.gif
smile.gif
i dla hani leginsy z koronka tez za 2 zeta....
i przyszly te dziny dla szymka z z alegro co kupilam tez sa super !!
smile.gif

u nas tez ciepelko na dworze,a w domu nie mamy znow wody
frown.gif

megi aha myslalam ze chca go przyjac tak zrozumialam z tego co wczesniej napisalas :tak::tak:

aneteczka a ty kiedy wyjezdzasz i daleko?:eek:

marzenka gdzie sie podziewasz??

a taki wlasnie sobie zakiecik :tak::tak:

Załączniki

• zdjecie 005.jpg
    zdjecie 005.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 32
a mi sie wlasnie udka z kuraka pieka:-) dziewczyny lubia
mexx super firma bardzo je lubie :-) a cena smieszna jak za taki zakiet i taka firme
dobra rzecz te lumpki

a mi sie wlasnie udka z kuraka pieka:-) dziewczyny lubia
mexx super firma bardzo je lubie :-) a cena smieszna jak za taki zakiet i taka firme
dobra rzecz te lumpki

no zebys wiedziala za taka cene to nic tylko kupowac :-D:-D...dlatego go wzielam do dzinow jak znalazl pasuje :tak::tak:tylko wolalabym ciemny kolor ale jak byl taki to i wzielam a co...

ja tez lubie udka..ale dzis mam juz paluszki kupione :tak:

helol
magda ja tez dzisiaj z mloda wybiore sie na jakies polowanie:)
musze ja juz do jesieni przygotowac
ostanio kuopilam jej 3 mary portkow dresowych ogrodniczki jeansowe i bluzeczke za 12 zeta wszystko:p

jeszcze jakas kurta by sie przydala bo bluz to ma duzo

a moze i sobie cos znajde hehe

reklama
wiecie co jestem jakos tak zmeczona ze masakra,wy tez tak macie
co do obiadkow to u nas nie ma wykatkow,lubimy to samo praktycznie takze jakis niewypalow nie ma.i tu taki plus.
ale dawidek fajnie gada:-D:-D:-D
ale dzis taka mi akcje przed wyjsciem zrobil ze masakra,mialam dosyc.wychodzi na to ze on to by najchetniej chcial bym z nim na spacer chodzila przed 9,no bez przesady........
dobra lece poodpoczywac:-)

Do góry