reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no wkoncu mam chwilke:-)
czekam jeszcze az pranie mi sie wypierze,nie mam wam jak pokazac bo wlasnie jest w pralce:-D
mam pelno gruszek i tak sie waham czy dac dawidkowi bo niby uczula a do 6 miesiaca jeszcze tydz i niewiem dac czy nie
dla mnie ten sledzik to glupota,nie ma to jak poczatki nk,teraz to juz nie to samo.
a slyszeliscie moze o tym zolnierzu co w maju zostal ranny a afganie i wczoraj zmarl a ze w tym czasie skoncyzl mu sie kontrakt to rodzina nic nie dostanie,no wiecie co!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

marzenka- nie slyszalam ale to jakas masakra jest;/

:wściekła/y:ja dzis ide na jakies polowanie moze sobie popraiw humor troche bo mam maxa dzis nie dosc ze M mnie wnerwia to jeszcze w pracy szeptaja za plecami "kolezanki":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przeszkadza im ze pracuje 7 godzin niech tez sobie zrobia dzieci i pracuja po 7 krto im broni masakra jakas:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

no mama mi dzis mowila o tym.a wiesz jeszcze niby dziecko ma i ono nawet renty ma nie miec czy cos takiego,a w radiu slyszalam ze zona ma dostac prace w wojsku ale niewiem o ktora chodzilo,bo niedawno tez jakis zginal i niewiem teraz o ktorego chodzilo.

a ja pozniej bede sie lenic,wszytsko porobione,dawidka postawilam w lezaczku przed balkonem i zwiedza se swiat:-Dchyba bedzie spal:-D
ania nie przejmuj sie kolezankami.ale wiem wkurza cos takiego,niby fajne cacy ale dupe rabia jak moga:wściekła/y:

i tak w sumie to tylko gadam z nimi z doskoku bo wiem jak jest tu lepeij sie nei odzywac i nic nie mowic bo plota idzie

a moja mi nie da poleniuchowac choc bym chciala bo jakas taka zmeczona jestem

no tak to w pracy,najlepiej o swoich prywatnych sprawach nie gadac,sama wiem jak to jest:cool2:
a dawid juz spi wiec fajnie,zasnal na lezeczku ale chyba go wezme na lozko i razem pospimy:-D

hehe dawidek spi a mi sie jakos odechcialo spac,pospie w nocy w koncu o dtego jest :-D
madzia gdzie ucieklas?
a widzialam fajny kombinezon bo z ta mysla poszlam do lumpka ale byl taki malusi:-D:-D
hehe ania zaraz juz do domku lecisz:-):-)w koncu cio?

troszku sie wkurzylam,bo wypralam sobie ta kurtke plaszczyk i troszke mi zafarbowala:-(
gdzie wy wszytskie jestescie?jak ja jestem to was nima:-(

reklama
Czesc z wieczora
tongue.gif

ja dopiero 30 minut temu weszlam do domu a znow wyszlam o 14 hehe...
i to z jakim rykiem histeria szymon przyszedl ledwo go wnioslam do domu tak sie szarpal
mad.gif
mad.gif
...
i wszystko na szybko kapiel tez bo nie chcial siedziec we wannie wrr...ja to sie mam...
teraz juz pije mleko i pewnie zasnie wiec zaraz hanie wolam do wanny
smile.gif

dzis juz pewnie nie zajrze do was bo pozniej filmiki leca wiec do juterka wszystkim
smile.gif

marzenka no widzisz ja popoludniami to duzo na dworze jestem :tak::tak:

dobra uciekam reszte ogarnac pa

Do góry