reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mych hej, oby mlodemu nic nie bylo ale lepiej sprawdzic
ale chyba tutaj lepiej pisac prawda?
u nas słonce wychodzi oje oje oje:-D:-D owca to moze i ja to moje pranie jednak wyrzuce na ten balkon:-D

reklama
no pranie wstawilam , wlosy sobie umylam zaraz wysusze...
ciacho u mnie slonca brak ale i tak daje na balkon i dopiero na noc wciagne do domu i przez noc wyschnie :tak:
wole zeby na powietrzu stalo niz w pokoju :tak:

Mycha hej...a ty do lekarza do mcza gonisz ??..
a gdzie drugi suwaczek ? ja wole tu niz fb bo przynajmnie suwaki sa to wiem ktore dziecko ile ma itd..hehe
tak to z dziecmi jest , u mnie tez tak bywalo czesto ze jeden cos wzial to odrazu drugi chcial to samo i klotnia gotowa :-D

Mycha zdrówka dla Was.
Ciacho jak spamuję, no wiesz co ;)

Ja już o 8.00 w gmine byłam. Zaniosłam papiery co by do 7go grudnia jeszcze wychowawczy wypłacali.
Śmieszne trochę, że mam ustawowo do grudnia ale i tak musze przedłużać pism tysiące... po urzędach latania bo to i US i ZUS i wszędzie pisemka i czekanie na odzew ech... ale już wsio dopięłam, dokumenty złożone.

Miłego dnia laseczki ;)

Owca ja tez na noc daję dopiero.. choć wiecie co zrobiłam wczoraj??
Taka ulewa była a ja pranie na balkonie miałam - zapomniałam do domu przytargać!
No i schnie nadal na balkonie hahahaha

ezoja bo u nas to papierologia, bez tony papierow ani rusz:no: a spamuj spamuj, wiadomo chociaz co sie dzieje:-D
owca moje juz na dworze moze cos przeschnie:-) moje predzej wojne robie ze jedna usiadla na nie swoim miejscu przy stole, ze nie przy tym biurku no cyrk na kołkach:baffled:

eZOJA tylko dzisiaj wciagnij na noc bo bedziesz tydzien suszyc :-D:-D
moje sie wiruje :tak::tak:

ciacho a bo twoje juz z zabawek wyrosly , to teraz trzeba o cos innego sie klocic haha :-D

ide te wlosy wysuszyc bo siedze z turbanem na lbie :-D
a tak pozatym to fajnie tak posiedziec w domu i nie chodzic do roboty lubie to !!
:-D

No niby lepiej tutaj niż na fb :p Madzia tak do M-cza lecę ale na 14.50 dopiero mam.
A suwaczek? Hmmm ... zaginął w akcji sama nie wiem gdzie uciekł, znajdę chwilę to wszystkie poprawię choć nie lubię tego robić bo nie najlepiej mi to wychodzi i się w tym gubię :p:-p:-D

pr ja to średnio obchodze rocznice chociaz za rok bedzie 15-sta:eek::-D to trzeba by jakoś uczcić:-D
moze idzcie do kina albo na kregle nie wiem sama

reklama
PR nie pomoge bo my nie obchodzimy...
teraz mi przypomnialas ze my w lipcu mielismy 6 ta :tak: i jakos nam sie zapomnialo bo zadne nic nie wspomnialo haha :-D

Zaraz obiado bedzie gotowy :-) tzn.ryba i warzywa z patelni :-)

Do góry