reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca a moze akurta uda ci sie kupic kurtałke:tak: ja to szukam najpierw wedłóg kolorow i fasonow ale ja to zawsze sportowe kupuje jak mi sie kolor nie podoba a nie wiem jaka bylab super nie kupie:no:
a kto lubi zime... tzn ja lubie jak jest lekki mrozik ale bz sniegu

reklama
hej
Marzenka kupiłam 2 kartony trójek ;) u nas było ich sporo
młoda śpi zaraz ją ubieram i jadę do pracy buuu ;( muszę wysłać do ZUS papiery i porobić korekty jakieś potem po małą do pla i po mężulka bo na weekend przyjeżdża.
Na dworze zimno i szaro buro ... od poniedziałku śnieg zapowiadają ...lipa ...
uciekam bo nie chce czasu marnować.

Hej...no i dupa nic nie kupilam :wściekła/y:
ciacho ja to albo czarna albo jakas granatowa chce , ale kilka przymierzylam i jedna chcialam kupic ale nie byla zapinana pod sama szyje a ja tak lubie , tylko miala taki wygolony dekolad to nie dla mnie ale fason byl fajny i dluzsza taka ech...
wszystkie tutaj kurtki to takie na jedno kopyto , podobne i wiekszosc czarna...jak mam cos kupic za 70 - 80 ojro to ma to byc ladne i wygodne :tak: za tydzien pojade znowu :-D
Kupilam tylko dla dzieciakow rekawiczki w H&M :tak:
Teraz kawke pije , obiad zrobilam makaron ze sosem smiatanowym i mielonym :tak:
a na dworze mzawka leci :tak:

madziarena to widze ze niby na macierzynskim jestes ale nie do konca:baffled:
owca u nas tez taka cena za dobra kurtke, albo i jeszcze drozje, ja mam jedna marke która kupuje, ostanio kupilam 2 lata temu a druga tez tej samej firmy ma juz 4-5 lat i lekko zajechana jest, tzn zbila sie i juz nie jest taka ciepla, moze jak sie uda to kupie w styczniu po przecenie cos zeby miec:tak:
pr, ezoja a wy co tak krotko?

a my dzis po odwiedzinkach..poszlismy do bloku obok mloda w fotelik i heja;-)
a ja kupilam se teraz kurtke 250zl dalam ale jak szukalam to te ceny to dla mnie szok....ma mi sluzyc na kilka sezonow;-)a wy ile macie kurtek zimowych?bo ja zliczac to 3 na zmiane:-D

Ja dziś czasu nie mam na nic, najpierw ruchy ślimacze ze sprzątaniem, później obiad, późnej koleżanka odwiedziła z dziećmi.. teraz kolacja, kąpiel dzieci i znowu inna koleżanka przyjeżdza - na Tarota :-D :-D :-D a jeszcze wczoraj narzekałam na brak towarzystwa hahahah, ale super, lubię jak się coś dzieje :tak:

to miłego wieczorka :*

PS.
Na jesień mam jedną kurtkę dostałam po teściowej hahahaha ;) Spytałam się jej chyba 3 lata temu co sobie taką młodzieżową kurtkę kupiła, że się odmładza zagadałm itp to stwierdziła, że mi w niej lepiej i oddała. A rok temu kupiła kurtkę tej pierwszej synowej, ale na nią przyciasna była i mi oddała na zimę mam ją już drugi sezon, taka puchowa czarna na zdjęciach na blogu fotograficznym w niej jestem, chyba widzałyście zdjęcia ze spaceru z lasu... Więc w sumie mam dwie jedna lżejsza druga puchowa. Dwie zdobyczne ;)

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie mlodego obcielam i siedzi we wannie...

Marzenko ja jeszcze nie mam ani jednek kurtki :-D chodze w grubszej bluzie ;-)
Ezoja to masz dzis wieczorem towarzyski :-):-) fajnie ze dostalas kurtki , jak sa dobre to ok a kasa zaoszczedzona :tak:

Jutro m ma wolne i malujemy pokoj mlodej :happy2:

reklama
marzenka teraz takie ceny kurtek, troche drogie ale w czyms trzeba chodzi:tak:,ja mam dwie które targam a jedna ma az 10 lat ale juz nie do noszenia,material sie znosil i doprac nie mozna a kosztowala wtedy 350zl :baffled:
ezoja fajnie ze bedziesz miec towarzystwo:-)
owca oo to zdjecia poprosze po malowaniu:-)
a ja tort robie na jutro, musze jutro wykonczyc i pozniej wam na blogu pokarze:tak:

Do góry