reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Tak znam. Jest Marek Kiona (uczy w podstawówce angielskiego), jego brat Adam - ale nie wiem gdzie się podziewa. I jeszcze jest taki emerytowany pan od muzyki tez Kiona. A o których Ci chodzi?;)

O tak wlasnie Marek i Adam to moje kuzynostwo
ale nie widzielismy sie juz 2 lata...

Cos mi sie forum popieprzylo i mnie wylogowalo , a potem haslo sie nie zgadzalo :angry:
musialam sie troszke pobawic :tak:

my po obiadku i jednak jedziemy do znajomych :-):tak:

Agnis no widzisz. świat jest mały. czyli mojego męża też pewnie znasz. chociażby z widzenia. co do siostry to ja się nie wypowiadam. sprzedali to mieszkanie jaies2-3 miesiace temu. bo dom kupili tam dalej kawałek za strzelcami. w bronowicach czy coś takiego. a teściowie mieszkają gdzieś w bloku, co jakaś bursa była czy akademik, i wyremontowali i tam mieszkają już ładne 10 lat chyba. no nieważńe. Moją teściową wszyscy znają...przynajmniej większość. nawet mamy ich we wspólnych znajomych ;))

jejku dziewczyny, żeby mi się tak chciało jak mi się nei chce ;p
Mój umówił nas do znajomych ale mam dzis takiego lenia że szok.

W ogóle muszę go pochwalic ... szkoda, że nie przeczyta tego jak go chwalę :laugh2::-p
Rano śniadanko zrobił mi i dzieciom, z psem rano wyszedł i gary pozmywał po śniadaniu... posprzątał mi w kuchni, odkurzacz wyczyścił worek z niego prosiłam go o to chyba ze trzy miesiące i sama robiłam a tu proszę :szok: ja nie wiem co mu się stało... pewnie coś chce :-p:laugh2::-p tzn domyślam się dlaczego taki grzeczny... faceci ;-) ale jak królowa dziś się czuję normalnie i nawet stopy wymasował :rofl2:

... zaraz mamy iść... nei chce mi się... poważnie mi sie nie chce dziś.. jakoś zimno mi się zrobiło.

ezoja nie marudz tylko szoruj do znajomych:-p milych odwiedzin:-)
owca to mielego wypadu do znajomych:-)
my caly dzien w domu chociaz w weekendy moge sobie pozwolic:-D

FuturMummy tak tak wszystko się zgadza co napisałaś. Twojego meza praktycznie znam bo mieszkal w tym samym bloku ale tak jak napisalas "z widzenia", nie ten etap wiekowy hehe, nawet na czesc nigdy ni ebylismy.
Dzieki za zaakcptowanie zaproszonka :-)

no ja wlasnie pokazywałam mu Ciebie na twoim fb, ale mówi, ze nie zna hehe. ach ci faceci. no cóż. to który Ty jesteś rocznik, ze mowisz, ze nie ten etap wiekowy?

zimno jest bardzo. napaliłam w kominku bo normalnie dzieci zapierniczają na boso a tu taaaak brrrrrrrrrr

reklama
future bardziej wilgotno bo jest 6 stop na dworze jak na 1 grudzien to cieplo:-) ale w domku to inaczej
a jak idzie budowa cos sie posunela do przodu?

Do góry