reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka pisalam juz ze robilam 3bita ;-);-)

dla mnie 13 szczesliwy hehe bylam na zakupach w realu i przy kasie jakis gosc mnie zaczepil
pokazal jakas karte z 20% rabatem i zapytal czy mam taka , a ja mowie ze nie mam
a on to dobrze dam pani przy placeniu i tym sposobem zaplacilam 20% mniej :-):-)
a ze kupowalam zabawki pod choinke to udalo sie troche przyoszczedzic hehe :tak:

Teraz kapanko dzieciakow i wieczor wolny ;-)

reklama
owca to ci sie udalo:-) mloda dzisiaj tez miala farta dostala w kinie plakat z "kraina lodu" ale cie cieszyla, pierwszy raz dostala

Owca dobrzy ludzie są na świecie, fajnie że trafiłaś na takiego :tak:
Zawsze to oszczędność.

Ja też zaraz dzieci do wanny zagonią, właśnie wrócili z dworu, z moim byli się przejść i śmieci wyrzucić.
Wrócili z siatą zakupów... no niby fajnie, ale takie nie przemyślane. Już mój za dużo w kieszeni ma i wydaje.

Weekend.. wcale go nie czuję ;-) Ale już się niedzieli doczekać nie mogę jeszcze tylko dwa dni :-D
Szkoda, że aparatu nei biorę, ale może wezmę... sama nie wiem, boję się, że zgubię bo naprawdę mam zamiar się dobrze bawić. Chyba jednak nie wezmę...
Synek zaczyna mi kaszleć, tzn krząkać. Już zaczynam go inhalować. Zła jestem, bo puszczają dzieci na antybiotykach z gilami po pas i weź tu swoje miej zdrowe. Sama matka 2 dzieci mi mówiła, że ma synów na antyboiotykach. Moja koleżanka nie lepsza jej syn kaszle i też go puszcza... a siedzi w domu ona nie pracuje, mogłaby przetrzymać swojego aż przestanie kaszleć. Dziś ode mnie nebbud pożyczała do inhalacji. Ehh... Muszę mojego nafaszerować syropem z cebuli i czosnku i też jeszcze raz poinhalować. Idę im pokój wietrzyć przed snem.
Miłego popołudnia i weekendu dziewuszki :***

hejka

ja przelotem. Moje łobuzy od tych chorób teraz nie chcą nic jeść, a zawsze takie jadliwe były. Żebym ja mogła tak nie jeść jak one to bym już z 10 kg schudła.

A mi wczoraj przyszedł new tv i kino domowe i dzisiaj nam montują, dobrze, że dołu nie sprzątałam, tylko górę na święta. Jeszcze tylko na meble czekamy, mają być w następnym tygodniu.

Mój Antek jakiś nie dożywiony, muszę go dokarmiać bo nie starcza mu cycka. Ostatnio zaczyna wcinać słoiczki.

owca- żeby takich ludzi było więcej. Fajny gest z jego strony, więc 13 nie taki pechowy jest.
Marzenka- a ta promocja to u was jest. A na jaki film idziecie, bo u nas w heliosie to najtaniej bilet 18 zł jest a w 3d to chyba 21 zł kosztuje.
A ja miałam pecha, bo wysyłałam wczoraj fotki do rossmanna i zaciął mi się net i poszło dwa razy, a że dawałam ponad 300 fotek to teraz mam prawie 700 odbitek, nie które robiłam potrójnie bo dla mamy i teściów i będę miała po 6 zdjęć :wściekła/y:, a nie można było anulować, bo mają taką politykę i nie ważne, że mam w plecy 200 zł. W sumie miałam zapłacić 106 zł za wszystko, a tak zapłacę 212. Widocznie ktoś uznał, że mam za dużo pieniędzy :wściekła/y:.

Dzien doberek...
pospalam sobie do 8:30 dzis , wyszlam z psem i teraz kawke pije :tak:
menzus w pracy dzis jak wroci to skoczymy na zakupy spozywcze..

Kroma kurcze to niezle ci sie porobilo z tymi zdjeciami , masakra szkoda kasy az 100 zl w sumie na ulicy nie lezy
szkoda ze nie dalo sie jakos anulowac :wściekła/y: jak mebelki przyjada to foto poprosze ;-)

Dzis znow mnie troszke gardlo pobolewa i jak odpluwalam sline to kilka razy wyplulam krew :szok:
przestraszylam sie troszke nie wiem co to znaczy...

kroma jak nie cofną tego?? Paranoja jakaś właśnie straciliby klienta jakby to na mnie padło. No i nasmarowałabym im maila.
Wydaje mi się, że można. Ja zamawiałam karty tzn mój mężu zapłacił już i na drugi dzień anulowałam zamówienie a kasę już mieli, wysyłać chcieli karty. Bez problemu anulowałam, bo Ty naprawdę nie musisz się zgadzać na odbiór tego a muszą Ci kasę oddać w tedy bo uznawane jest jako kradzież z ich strony. Jestem tego pewna kroma. Zamówiłam karty za granicą, taniej wyszło mi w tej samej cenie co w PL miałabym jedną talię idą z USA dwie talie za tę samą cenę. Przesyłka za free :-)

Komu ciasta?? U mnie karpatka, mężu o 24.00 w nocy pichcił zachciało mu się ehhehehe... ja dzień sprzątania mam.
No i młody się rozkłada mi. Kaszel ma okropny od wczoraj syrop mu podaję i inhaluję. Miśka ok.
Miłej soboty!

dzien dobry
ezoja zdrowia dla mlodego oby obeszlo sie bez antybiotyku, ze tez sie chce twojemu ja od dobrych 2 tyg nic nie pieklam tzn rzadnych ciast bo tak to pierniczki robilam i prawie ich nie ma:eek:
owca moze masz sluzówke czerowna i dlatego albo gdzies z zatok cos splywa... nie wiem nie znam sie
kroma to ci numer wywinąl piatek 13-tego:confused2: moze mozna to anulowac przeciez oni od razu tego nie robia pewnie jakis regulamin jest albo i telefon czy cos...

ezoja to moze odrazu pojedz teraz albo popoludniu zeby sprawdzic , niz po nocach jezdzic...

ja robie obiad , a za oknem ponuro i lekki deszczyk pada..:tak:

na kolacje planuje zrobic hamburgery ;-);-)

reklama
Muszę na męża czekać, nie chcę młodej ciągać po szpitalach.
Jakoś się młody trzyma. Rosołek zjedli mi... zaraz znowu go nafaszeruję swoimi specyfikami.

Do góry