reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ezoja a no jestem, w swieta nie chcialo mi sie pisac a zima dla mnie taka moze byc:-)
a gdzie reszta? ja wiem ze sobota, weekend ale juz po swietach:-D juz sie nosze z zamiarem rozberania tej wiechy z bombek

reklama
ja po nowym roku ściągam. Moi rodzice po trzech królach mówili że ściągają choinkę.
Dziś pół dnia przespałam i jeszcze japa mi się drze... śpiąca jestem.

ja juz sobie odpoczywam:-)
dawid zasypia a mala wstala z drzemki
kroma ja probuje cos jej dawac bo ona za duzo mi sie budzi w nocy i szukam sposobu na to...ale niewiem czy to cos da.
ja pewnie sylwka przespie w tamtym roku byla siostra m ale w tym roku nie mam ochoty...
Agnis dobrze ze sie uspokoilo.

Marzenka- mój ma teraz taki skok, że się budzi często. Moja mama mówi, że ona nam też szybko kaszki podawała, a i że kiedyś nie było wytycznych co i jak się powinno dawać, dawało się jak dziecko chciało. Mój to by i karpia zjadł na święta bo łapał ręką za rybę. Ale póki co to je słoiczki owoce i kaszę łyżeczką.

Madziarena- a no śmieszek jest. Ciągle się śmieje. Taka kopia Olki, tylko jeszcze spokojniejszy niż ona. Zdrówka dla Amelki.

Ciasteczko- nie mów mi, że nie będzie zimy. Ja nie jestem zwolenniczką śniegu, ale chociaż niech mróz wymrozi te paskudztwo. Ja to już mam dosyć tych chorób, ale chyba mi oczy puszczają bo mnie tak nie bolą.

aaaaaaaaaaa ratujcie :-D
Jutro przyjeżdżają dwie mamusie do nas :baffled: :baffled: :baffled: już mi się nie chce... menżu urodziny ma.
wczoraj tez mamusia moja była, od tak bo się nudzili... w Święta też ją widziałam...
powiem Wam MAM PRZESYT! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

hello
Ezoja powiem ci ze ja tez mam przesyt:-Dostatnio codzienne u tesciowej no bo przeciez sama nie bedzie w swieta...a od miesiecy widzialam ja moze raz na 2 tygodnie:-D:-D
my dopiero wstalismy:-)

no to chociaż jedna czuje to co ja :sorry2:
cześć marzenko :tak:
Ja od godziny też na nogach. Dzieci śniadanie właśnie jedzą. Ja z psiurą idę...
Miłego dnia ALL :tak:

Hej:-)
Ezoja to ja dzis mam wysyp rodzinki bo przyjezdzaja do mnie do szpitala..
Jestem po obchodzie. Podobno duzo lepiej.
Jest szansa ze jutro wyjde :-)

reklama
Do góry