reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry...u nas juz dzis normalny dzien wiec dzieci w szkole , m w pracy a ja w domku jutro smigam :tak:
Pranie wstawilam , mieso pieke w piekraniku kupilam lopatke , zrobie i bedzie swoja na kanapki :tak:
jeszcze musze odkurzyc , obiad i dzien zleci :tak:

Marzenka czemu zakrapiacie oczy ?
Aniolek ja tez mam problem ze stanikiem , wydaje mi sie ze teraz kupilam dobry ale pewnie tylko mi sie tak wydaje haha...:-p

reklama
dzien dobry
marzenka jak mlody ma oczy zakrapiane to niech siedzi w domu, to widze ze dzien zaplanowany
owca ja jutro mam powrot do rzeczywistosci, i 100 LAT DLA CÓRCI :-)
u nas z lekka przemrozilo ale fajnie tak bo piekne slonce mamy:tak:

Co tu tak cicho , leniu****ecie pewnie ? :cool:
moje wrocily ze szkoly , mloda zabrala 60 cukierkow i wszystkie zjedli :-D
Musze wymienic baterie w lapku juz chyba od roku siedze ciagle podlaczona do pradu bo zaraz jak tylko odlacze to lapek gasnie
a teraz od kilku dni juz mi pokazuje ze bateria do wymiany bo nawet jak w pradzie to nie laduje tylko stoji w miejscu i na czerwono swieci...
musze zobaczyc jaka to ma byc i zamowie na necie :tak::tak: tak to jest jak ciagle odwlekalam...

Kawe pije i ide zaraz wlosy umyc :tak:

Dobry.
Zaczął się dzień jak co dzień ;-) Mężu w pracy, synek w przedszkolu a ja z psem i młodą w domu.
Czuje się jakby dziś poniedziałek był ;-) Miłego dnia dziewuszki!

dzien dobry rzeczywistosc:-D
ezoja ja tez mam wrazenie, ze poniedzialek, tydzien temu byl sylwek i co juz jest 7 styczen :eek::-D
a reszta gdzie?

Dzien dobry...:-)

w sumie juz poludnie hehe
ja wrocilam z robotki , zaczelo sie :-p
teraz obiad gotuje i szykuje jakas zupke na jutro juz :tak:
zaraz dzieciaki wroca ze szkoly i koniec ciszy bedzie ;-)

ezoja jak tam myszka ubita ?? :-D
ciacho a no leci ten czas , zaraz nim sie obejrzymy to styczen przeleci i wiosna przyjdzie :-):-)

owca w sumie wiosne teraz mamy tej zimy:-D a tam czekam na lato:-)
my dzisiaj tance i chyba na nogach pojdziemy bo to jakies 15min a slonce piekne i 10 stop. w cieniu:-)

hejka

A moje jak zdrowe to standardowo muszą mnie wyprowadzać z równowagi. Łażą za mną i człowiek nawet się wysrać w spokoju nie może. Chyba to ocieplenie działa na mnie jak płachta na byka.

reklama
Do góry