reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
dziec jeszcze spia a ja korzystam z ciszy;-)
bylismy u okulisty no i nic nie jest lepiej.wnioskuje ze tamta pani zle dobrala okulary tzn za maly rozmiar tych szkielek.dzis idziemy do optyka i jak mialam 1 i 1,25 tak teraz 1.75 i 2.no i jak najszybciej zeby zaczal nosic je poki ma otwarte zrenice szybciej oczka zaakceptuja nowe okulary i poki co ma je nosic tylko do tv lapka czy do zabaw siedzacych gdzie sie oczka bardziej skupiaja i tak przez 2 tygodnie.w maju kolejna wizyta.ale jutro bede w ZG wiec postaram sie zajechac do tej teczy i zapisze dawida tam tez bo sie dodzwonic tam ciezko..pytalam o martyne mowi ze mozna tez jej zbadac ale tez trzeba by bylo zakrapiac wiec daje se spokoj poki co za malutka...tylko sie zastanawiam skad to u dawida bo u nas nikt nie ma problemu z oczami..
Future smutna sytuacja:eek::sorry:
Agnis to masz malo na plus jak na ten tydzien ale i bardzo dobrze przynajmniej mniej do zrzucania bedziesz miala;-)
Ciacho ja ostatnio kupilam stanik do karmienia z esotiQ i dalam 90zl no bardzo duzo ale kurde juz musialam..niestety jak sie ma duze cycki to staniki kosztuja a zwyklego za 10 zl nie zaloze
Madziarena ciesz sie ze tak ci ladnie spi moja w zyciu tak nie przespala..zawsze od 1 do 5 pobudek jest dzis akurat 2 ale zeby przespac cala nocke graniczy z cudem.przewaznie zasypia ok 21 i juz o 1 pobudka.
milego dnia kochaiutkie

reklama
dzien dobry
marzenka ale to wcale nie musialy byc zle dobrane okulary, u dziecko oko sie non stop rozwija do 21 roku zycie w sumie,
a to ma nosic te okulary tylko przez 2 tyg, pozniej juz nie musi? zwsze opinia jeszcze jednego lekarza albo potwierdzi albo powie cos nowego
90zl za stanik to ja bym dała bez namysłu, takie staniki co ja bym chciała to cena około 200zl:confused2: tez bym kupiła ale jeden to za malo:sorry:

Hejka...

z rana pojechalam do rossmana , kupilam kilka rzeczy
teraz kawke sobie zrobilam i na chwile przysiadlam bo zaraz za jakis obiad trzeba sie brac..:tak:
w koncu baterie mam nowa i moge bez kabelka siedziec hehe..:-)
Dostalam info na maila ze wygralam kosmetyki do testowania juppi ...ciesze sie bo nigdy nic mi sie nie udaje wygrac..
takze czekam na paczke nie wiem dokladnie na co :sorry:
Na dworze 12 st zgrzalam sie , ale trabia wszedzie ze od przyszlego tygodnia wkracza zima i bedzie mrozno buu..myslalam ze nas to ominie ..:-(

Agnis fajnie ze z dzidzia ok , a ty malutko przytylas :tak:
Future to sie porobilo , szkoda twej pracy i tej dziewczyny...a co z Guciem i Helenka rezygnujesz z przedszkola ?
Marzenka czesto chodzicie do okulisty , my raz w roku tylko :tak: u nas tez nikt nie nosi okularow tylko mloda , ale ona pewnie po mnie cos odziedziczyla bo ja to juz troche slepa jak kura jestem hehe...tez bym musiala okulary nosic ale jakos nie po drodze mi do okulisty...

Ja jutro jade z mloda do ortodonty beda robic zdjecia i odciski :tak:
a dzis trzymajta kciuki jade na 18 obczaic nowa fuche :-) boje sie jak zawsze za pierwszym razem mam pietra
ze jakies zboczence beda tfu tfu..:laugh2: ale mam czarne mysle ze mnie zamkna i nie wypuszcza haha...
no nic badzmy dobrej mysli :-) oby sie udalo :tak:

Ostatnia edycja:
owca ty to masz schizy :-D bedzie dobrze nie bój żaby:-) my za jakies 2 tyg do ortodonty jak co miesiąc, a wy dlugo czekacie na ta wizyte, a kiedy modej aparat zakladaja? u nas juz naprawde ładnie wszystko wygląda ale dwa lata już nosi na góre
a o zimie tez slyszalam ale nie ma byc az tak mrozno w nocy po -5 do -8 wiec normalnie jak na ta pore roku, oby tylko sniegu duzego nie bylo

Ciacho a no ja jestem taki schiz haha :-D
no czekamy 2 miesiace na wizyte , a aparat nie wiem kiedy zaloza jutro pewnie sie dowiem :tak:
a twoja to tylko na gorze nosi ? moja ma miec gora i dol... :tak:
dzis zapisalam sie do ginekologa mam nadzieje ze tym razem nie trafie znowu w okres hehe..
wyliczylam mniej wiecej w jakie dni moge isc i tak tez sie zapisalam...wizyta 13 marca :tak:
tez 2 miechy poczekam :tak:ale nie spieszy mi sie :-D

ja slyszalam ze w przyszlym tygodniu do -10 ma byc masakra...

Gotuje wode na makaron bedzie spagetti :-)

owca to dlugo na wizyte sie czeka ale wy panstwowo bo my prywatnie wiec umawiam sie z dnia na dzien
a nosi na gore ruchomy a na dół stały, ale naprawdę widać efekty i poza tym zmienily jej sie rysy twarzy podbródek nie jest taki sterczący same pozytywy:-) nawet wczoraj udalo mi sie kupic w aptece kolo mnie szczoteczke orotodontyczna do mycia zebow a twoja mloda bedzie myc tez pewnie podobna, musimy co miesiac ja wymieniac ale raz jest co miesiac raz co dwa
-10 normalna temperatura jak na styczen ale rozpiescila nas zima wiec bedziemy doopa trześć z zimna:-D

Tak ciacho panstwowo tu nie ma prywatnych wizyt , przynajmniej ja nic nie slyszalam o tym..:no:
u mnie chwile popadalo akurat jak wyszlam po malego to zmoklam...
Zjadlam chwile posiedze i ide piec biszkopta , a jutro go przeloze bita smietana :tak:
w sobote ma siostra przyjechac z synem do mlodej na urodziny to bedzie do kawy i jak zostanie to na niedziele
bo tez mam miec gosci kumpela z rodzinka na whiski wpada :tak::-D

Cześć i tu :-)
Jejku zasnęłam kołkiem na godzinę... wstaję a tu mężu w drzwiach, dzieci grzecznie się bawią....
jejku miałam tak twardy sen, ponoć młody mnie budził a ja nic... ło łosie drogi...

Właśnie, Hesia dalej do przedszkola?? Cy już w takiej sytuacji nie Future?
Oj macie się z tymi zębiskami dziewczyny... ciekawe co tam u nas będzie, póki co ostatnio kontrolę wszyscy z nas mieli i ok.
Agnis niech zdrowo rośnie szkrab :tak:

Hej...

no wiec fucha zalatwiona , byla mloda dziewczyna na oko kolo 35 lat z mlodym facetem , bez dzieci :tak:
3 pokoje wiec malo roboty , w jednym pokoju ma zrobiony cala garderobe wow ile miala ciuchow i butow :-D
ide w czwartek lub piatek da mi znac :tak:

Zrobilam likierek kajmakowy stoji i nabiera mocy w lodowce :tak:

ezoja to pospalas sobie :-)

Dobranoc :happy:

reklama
No dziewczyny hesia miala iść do witnicy nie będę jej wozic. A u nas w krzeszycach nikt sie nie dostaje od półrocza bo gadalam z dziewczynami i nie ma miejsc. Poczekam spokojnie do września i wtedy do przedszkola. Chyba ze cos się jeszcze trafi. A i za nianie nie będę płacić jak siedzę w domu.

Do góry