reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
LaRVUNIA a ile biegasz ??? Ja ostatnio poszłam polatać i przebiegłam 1,5 km i miałaś dość :p haha nie mam kondycji i strasznie mnie ramie boli jak biegam a o kolce juz nie wspominajac ;)

madziarena nie wiem ile km. W sumie 35 min biegałam, jak się zsapałam to zamiast biec to bardzo szybki trucht robiłam w tedy. Koleżanka mnie też hamowała z deka, szybko się męczyła bo chyba bym dłużej biegała. Dziś mi zadzwoniła, że odpuszcza, bo wieje i ją coś po wczorajszym gardło boli... no cóż sama pobiegam dziś.
Ja mam ogólnie problem z kolanem... lewym. Ale póki co daję radę. Biegałam wcześniej ale nie systematycznie, od czasu do czasu, nie mam krokomierza szkoda, może się dorobię. Ale tak przeciętnie 30 min. Jak się kondycyjnie poprawię to zwiększę czas. Śmieję się, bo po tej mojej wiosce nei ma gdzie biegać a po nocy w las nie wejdę ;-) Przez 30 min pół wioski przebiegłam.

larvunia ja u siebie mam swoja trase jak juz ide biegac....mialam co weekend z kumpela biegac ale ona wysiadla obiecala sobie ze od nowego roku zacznie i cisza... a dzwonic ciagle niebede po nia bo i tak odmawia.wiec ja w domu wole lepiej mi z jednej strony....zreszta tez z kolanami mam problem jak ty wiec musze uwazac...wlasnie czekam az mloda pojdzie na drzemke to pocwicze.....

Dobrze, że mam psa to mam z kim biegać i jaka chętna suczka hahahahaha :-D
Tylko muszę ją nauczyć ładnie biegać, nie wiem czy mi się to uda. Bo ona biegnie biegnie i nagle FUuuu... ciągnie z lewo albo pod nogi wlatuje i to tak nagle szarpnie z całej siły. Bo zapaszek jakiś ją przyciągnie. Ale w połowie drogi już ładnie biegła obok nogi jak powinna więc szansa jest, że przywyknie bo takie szarpanie męczące jest strasznie ręka mnie bolała aż.

Zapraszam na HOROSKOP na luty 2014

Ostatnia edycja:
my juz po obiedzie, pozniej jeszcze do sklepu sie przejde po sok i do lidla po dżem bo bida bez dżemu:-D a maja takie dobre te jagodowe i truskawkowe, pycha

marzenka wszystkie sie chowaja do tych z lidla, kiedys mialy fajne sloiki takie fikusne, ale wazne ze smak sie nie zmienil
a ty tez kupujesz te po 6zl?

reklama
Hej my po wizycie...

wiec zdjecia , odciski porobione robila nawet 2 razy bo mowi ze u niej trudno dobrac bo ma mala szczeke a za duze zeby..
jak wampir :-D:-D potem jeszcze fotki twarzy robila :tak:
13 marca wizyta na pogadanke pewnie o higienie itd...i potem jeszcze 8 tyg i dopiero aparat takze gdzies pod koniec kwietnia bedzie zakladany...:tak: dlugo sie czeka :tak:

Jutro impreza urodzinowa , na 11 jedziemy :tak:

Takze zegnam sie na dzis :-)

Do góry