reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
kiedy są te spodnie w lidlu za 2szt 29 zł czy 27zł jakoś tak. Od kiedy do kiedy ta promocja? Muszę teściowej powiedzieć by Michalinie kupiła spodnie.

my jesteśmy na minusie w styczniu hehe. wiec nic sobie nie kupuje. na początku miesiąca kupiłam kozaki w reserved z 349 na 139 ;) i torebke do nich

no i w niemczech byliśmy to też kilka rzeczy wpadło.

PR a czym sczepiłaś? ja dziś taki artykuł przeczytałam o hexa infarix. kojarzona 6 w 1. a zostaje wycofywana, ze względu na tą Basie co umarła 3 dni temu. ponoć mówią, ze to wina szczepionki. a my mamy teraz trzecią szczepionke dostać i nie wiem co robić... czy można nie podać ostatniej dawki?

laski ale sie obkupilyscie :-) ja juz dawno nie chodzila tak po sklepach bo niczego nie potrzebuje mam tyle ciuchow ze nawet nie mam gdzie nosic:zawstydzona/y: ale moze pojde kupic mlodej jakies podkoszulki bo wyrosla mi prawie z wszystkich
future ale nie wiadomo czy to tez nie bylo powiazen z tym ze mala miala kaszel moze miala utajona infekcje a ze szczepiona byla trefna to tez moze byc zreszta jak ja wycofuja to wam nie zaszczepia chyba ze jest inna

ja tam nie jestem za szczepionkami, niektóre wiedzą ze względu na siostrę. A ja kiedyś gadałam z moim lekarzem i jak jest lekka infekcja, typu katar to można szczepić. No ale teraz to nie wiem jak ta maleńka zmarła. Ja zawsze czekam mimo, że nawet lekarz mówił, że można przy lekkiej infekcji to i tak czekam i przesuwam szczepienia. Szkoda tego dziecka.

Pr- to ci M zaszalał. No ale jak tak mało kupuje to w sumie limit wykorzystał. Baby mają inaczej, wolą więcej za mniej. Chociaż mój też łazi aż do skutku kupi najtaniej. On nawet więcej łazi niż ja.

ach szczepionki temat rzeka a i co lekarz to inna opinia. Tyle teraz tych przypadków i artykułów.
Ja zawsze byłam przeciwna i też Heksa szczepiłam Miśkę i po tej szczepionce też nie ciekawie z nią było.
Od narodzin organizm maluni się osłabia ach co za świat... rozumiem gdy są jakieś "inwazje" chorób.
Ja nic PONAD normę nie szczepię. Teraz nawet na ospę są szczepionki ponoć, moje jakoś przeszły ospę i żyją ja z resztą też.

Mi się marzą bluzki luźne, półdługie do getrów. Coś jak nosi Sablewska czasem w tych swoich programach.
Ale czekam aż trafię na przecenę jakiejś... a że mało z domu wychodzę łazić po sklepach to pewnie szybko nei kupię. Na allegro nie ma tego co chcę albo cena kosmos ;-) Więc tak tkwię z szafą z przed pół wieku i noszę ciągle to samo hahaha.

Teraz mam jednak większy wydatek, łózko dla dzieci... Fruciowi tez muszę wymienić jednak i gdybam co będzie lepiej kupić. Czy dwa osobne czy piętrowe. Miejsca w pokoju u nich mało na dwa. A rozdzielać ich jeszcze nei chcę.

hejo
Ezoja w lidl raczej 18go bo ja sama chce kupic...zobacz dokladnie na ulotce w necie..
My chcemy na lato kupic pietrowe dla dzieci no i wymienic sie pokojami ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :)zobacze jak martynka wogule bedzie se radzic bo dawid juz od roku spal na normalnym lozku i wogule nie spadal.
Ezoja i jak biegalas wczoraj?\
jak ja mam cos isc kupic to wole sama...moj m nie lubi zakupow,ostatnio jak bylismy w zg to onposzedl szukac swoje a ja swoje heheh.
dobra nie bede sie ociagac lece poskakac :-D

dzien dobry
jak moje byly male to te szczepionki dopiero wchodzily na rynek a w sumie jak mloda byla mniejsza i tak jak ezoja ja nic ponad norme nie szczepilam, umiera sie zac
ezoja moje maja pietrowe ale dolne jest wysuwane takze jest jakby dwa osobne ale jedno:-D

Dzien dobry...

witam sie i zmykam jade do nowej roboty pierwszy raz , trzymac kciuki :-):-)
mloda pani dzis bedzie w domu brr...:crazy:

ezoja ja jak bym miala wybierac to wolalabym kupic dwa osobne lozka :tak:

Uciekam do potem :happy2:

reklama
dobry

piętrowe można rozdzielać więc ja przyszłościowo myślę nad łóżkami by na lata było. Kupić raz a porządnie.
Ale zobaczę jeszcze jak to z funduszami będzie u nas. Jak teście nie wspomogą (na co po cichu liczę bo obiecała mi teściowa) to kupię tylko Michalinie do 200zł jakieś póki co.

nie biegałam wczoraj, lało cały czas a w ogóle @ dostałam i lało się ze mnie że szok. Nie miałam weny i sił.
Dziś jak się uda to pobiegam na pewno.

Miłego dnia :-)

Do góry