reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
kroma super ze sie wybawilas:-) a co do ospy to wlasnie 2 tyg trzeba siedziec w domu jak sie ja ma zeby jej nie przeziebic, mozliwe ze poslala mala do przedszkola jeszcze w koncowej fazie i dlatego, a ta choroba bardzo oslabia organizm fizycznie
chociaz ja szybko doszlam 1,5 po juz jechalam do promotorki prace oddawac
marzenka to sie tez oblowilas na zakupach:-)
ezoja a moze zwyczajnie nogi odmowily posluszenstwa...

reklama
marzenka Zuzia chodzi do szkoły już od zeszłego tygodnia, po świetach jeszcze tydzień jej wolne zrobiłam . Po ospie już jest zostały jej nieliczne ślady od odpadniętych strupków więc pewnie prędko nie znikną. Póki m był w domu to prowadzaliśmy ją na zmianę ale od dziś juz męża nie ma to musze być zdana na siebie. Załatwiłam że jakby co sąsiadka bedzie mi tydzień brała i odbierała Zuzie jeśli jej syn się nie rozłozy bo pisała mi dziś że z katarem wstal i zobaczy co jutro...jej i moja razem do grupy chodzą. A Paweł dziś 8 dzień ospy, strupki już ma w większości krostek inne plamki juz bledną więc idzie ku dobremu:tak: Tak czy siak jeszcze ze 2 tyg musi w domu siedzieć

megi lepiej posiedziec ciut dłuzej niz za krótko, poza tym mroźno się zrobiło na dworze, u mnie jest -2 :baffled: ale w końcu styczeń mamy więc wypadałoby, żeby był mróz:-D
a reszta gdzie?

hejo.
my pozno zladowalismy do domku....dawid sie przeziebil..dzis nie puszcze go do przedszkola zobacze jak bedzie...kicha smarki ma no i gardlo jakby zawalone syropy mi sie koncza wiec raczej nie uniknione do lekarza trzeba bedzie isc.
Ezoja ja przewaznie zawsze mam rekawiczki jak juz biegam :)
Megi wspolczuje siedzenia w domu..mnie pewnie tez to kiedys czeka chyba ocipieje ja nie cierpie siedziec w domu jak nie wyjde w ciagu dnia chociazby do warzywniaka to jestem normalnie chora.
Kroma czekamy na fotki mebelkow:)
mnie lydki dalej pobolewaja zastanawiam sie od czego...moze dlatego ze nie cwiczylam przez weekend cholera wie:baffled:dzis to sprawdze.
zyczcie mi dzis duzo cierpliwosci do mojego starszaka:-D

Hej dziewczyny :tak:
Wiem mam minusa za nieodzywanie się:sorry2: Wybaczcie;-)

U mnie w miare ok. Dziś zaliczam pełne 33 tygodni i zaczynam 34...jest coraz bliżej...zaczynam się trochę bać ...zwłaszcza jak naokoło trąbią a to o martwych noworodkach a to o tych bliźniakach. Wczoraj to aż się poryczałam jak widziałam tego ojca tych bliźniaków:no:
Straszny dramat. ..

Mały dziś mój konczy 8 lat i wysłałam go do szkoły z paką cukierków:tak:
Męza nie ma, wyjechał do Gdyni na szkolenie :baffled: Najgorsze wieczory... bo rano to i tak zawsze był w pracy. Może tak panikuję bo ta ciąża i gdyby nie daj Bóg cos zaczelo się dziac to on tak daleko...

Pozdrawiam i życze miłego dnia :tak:

Witam
weekend zlecial szybko , nawet nie mialam czasu wejsc tutaj..
dzis cos przymrozilo u nas z lekka brr..:tak:
ja mam wolne ale na 10 ide do szkoly , pani chce ze mna porozmawiac odnosnie szymka mowy cos wspomnialam o logopedzie :wściekła/y:
zaraz jej nagadam bo nie chce mi sie znow po logopedach biegac , chodzil juz ponad pol roku ,potem byla kontrola u specjalnego lekarza i on powiedzial ze wystarczy i mlody juz nie potrzebuje wizyt wiec niech dadza juz spokoj...
A tak poza tym to po staremu , jeszcze tydzien i dzieciaki maja az 2 dniw olnego ferie zimowe :-D
i polrocze swiadectwa ciekawe jakie mloda przyniesie :baffled:

Agnis no troche ucichlas ostatnio hehe :-p
wszystkiego najlepszego dla synka :tak::-)

Megi hej..dobrze ze sasiadka ci pomoze prowadzac Zuzie bo tak to kiepsko by bylo..

Marzenka jak tam pogaduszki z Madzia udane ? dzieci dobrze sie dogaduja ?:-)

nie pamietam co jeszcze..

Żadna filmiku nie widziała?? :cool2:
Agnis Tobie się wybacza ;-) jesteś chroniona :-D 100 lat dla synusia!
Owca cześć, marzenko no ja od 2 dni też je ubieram. Wcześniej nie było mi zimno.

reklama
upss...
dopiero cofnelam sie strone wstecz hehe
nie zagladalam tam :-p

ezoja wiec teraz wyczailam jakiegos tam linka , ale szczerze nie otworzylam go :no: nie chce mi sie :-D
Marzenka to posylam duzo cierpliwosci haha az tak daje synus popalic ? :confused:

Ja mam nerwa na moj telefon co jakis czas ma jazdy i sie zacina :wściekła/y:
dzis rano budzik mi w nim dzwonil i sie zacial i za cholere ani nic wcisnac nie idzie , ani wylaczyc dziada :wściekła/y:
az sam zgasl to teraz nie idzie wlaczyc dupa jasna !! chyba baterie musze wyjac moze zadziala co za gowniana nokia !!
coraz bardziej sklaniam sie do kupna nowego tylko ciagle szkoda mi kasy i tak zwlekam :tak:

Ide musze podlogi przemyc zanim pojde :tak:

Do góry