reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
ja juz zostalam sama...oby tylko dzieciaki byly zdrowe a dni same poleca:-D
od dzis zaczynam jesc bardziej zdrowo.na obiad kasza kuskus cycki brokula marchew wkladam wszystko do woreczka i do piekarnika no i rosol standardowo zobaczymy co z tego wyjdzie.a tak swoja droga nie jadlam tej kaszy jeszcze..mam nadzieje ze mi zasmakuje. i licze na to ze waga mi sie ruszy w koncu
Agnis ja lubie jak sie cos dzieje..zmiany tez lubie :)ja chce zdjecie wywolac i zrobic u dawida sciane ze zdjeciami.i jakies nowe naklejki by sie przydaly na sciane...tak doszlismy do wniosku ze w tym roku nie bedziemy sie zamieniac pokojami jeszcze...martyna jeszcze za mala bedzie na lozko pietrowe tak mysle..

Hej dziewczynki. ;-)
U nas rano -15...normalnie lód miałam na oknach od środka :szok:nie wiem co z tymi oknami. Mój mąż twierdzi że one są źle założone (jak się wprowadziliśmy to już były)
Okazało się też że kolędę w tym roku mamy na czarnym (nawet nie szarym) końcu bo w sobotę.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ja tak nie lubię :wściekła/y: Tym bardziej że w sobotę chcieliśmy zacząć wynosić rzeczy z sypialni żeby ten remont ruszył...

W piątek mąż idzie na studniówkę..zawsze chodziliśmy razem no ale ja ledwo chodzę a co dopiero tańczyć o sukience nie wspominając. Ale może i dobrze bo w tym roku jego klasa kończy i tak nie miałby za dużo czasu dla mnie bo trzeba łepków pilnować:baffled:

Ciacho
Ty nie strasz tymi stopniami..30...aaaaaaaaaaa Choć z drugiej strony robactwo wymarznie....:szok: więc są plusy tych minusów.
Niech mały siedzi w brzuchu co najmniej do 20 lutego :tak:

Miłej niedzieli ;-)

i my same 3 tygodnie .... mała śpi, z Amelką zjadłyśmy obiadek, upiekłyśmy muffinki od jutra zaczynam orbitreka męczyć oczywiście mąz miał mi go wnieść do domu ale przecież cięzko było i muszę sama ...
nie macie na zbyciu bluzki z Rainbow Dash ? Aminia przebiera się za equestriue Rainbow a nie chce specjalnie bluzki kupować

ezoja jak masz inke to bardzo chetnie:-D
Madziarena pewnie mloda by nosila chetnie gdyby miala taka;-)
ale chyba ogolnie ciezko dostac cio:confused:ja juz sobie pocwiczylam a dawid ze mna od razu chlopak inny:laugh2:glupie pomysly mu do glowy nie przychodza z nudow:-D

ło jaaaa niespodziewany nalot rodziców miałam. Boże oni to kochają... moją minę jak drzwi otwieram. Nie jest wesoła :-D
XXI wiek a oni "niespodzianki" robią i myślą że w ten sposób uszczęśliwią ;-) Później się dziwi mama, że coś nei tak. Mogła zadzwonić to bym się przygotowała na przyjazd PAŃSTWA Z MIASTA :rofl2::dry:

reklama
Do góry