Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :)
Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien dobry
Owca i jak garaz pasuje na wasze autko?
Kroma a czemu nie masz juz meza?a co on tam robi a ty bidulka sama rodzice ci pomagaja?oj moj mezu tez od poniedzialku zabiera lapka i tylko na stacjonarny bede mogla wchodzic ale wiecie te komp tak zamula ze az czasem mi sie nie chce go odpalac wiec pewnie bede czesciej na fb niz tu...poki co mecze meza by mi sprawil na urodzinki jakiegos malego tableta moze sie skusi....tylko wiecie jakby sobie mial kupic to od razu a mi oczywiscie po co skoro mam tel
ja mam gardlo zawalone w nocy sie meczylam...leb mnie boli caly czas i dzis raczej u nas bedzie leniwa sobota zrobie to co bede musiala a tak bede odpoczywac milej soboty
dzien dobry kroma a co twoj znowu na jakims szkoleniu jest czy cos? bo pisalas ze zmienia zawod marzenka a to z facetami tak jest sobie to leca ale zonie to poźniej, później
piekna pogoda dzisiaj a cieplo no bosko jest:-) az kupilam bukiet żonkili do wazonu:-)
Hej alez pieknie na dworze !!
ja sama do jutra z synusiem tylko hehe
moj wroci jutro wieczorem i corcia tez
Mlodego o 14 zawoze do kolegi pojedziemy rowerkiem bo to kawalek
Obiadu nie robie zjemy pizze :-)
I taki to wekend bedzie nudny i leniwy :-)
Kroma a co twoj robi w Wawie ? jakies szkolenie ?
masz co robic tak sama z trojka dzieci ..
Marzenka oj nie grzeczny ten twoj maz haha tak skapi zeby zonie kupic
mam nadzieje ze w koncu go namowisz a wez se zamow na allegro i bedziesz miala
a on juz nic nie zrobi wtedy hehe
Ciacho kwiatki kupilas fajnie :-) ja tez lubie jak stoja na stole tulipanki
Witam niedzielnie :-):-)
obudzilam sie po nowym czasie o 8:30 to w sumie godzine do tylu czyli normalnie po staremu hehe
Cieplo sie dzis tez robi , fajnie oby juz ta pogoda sie utrzymala
Wczoraj tez kupilam sobie kwiaty narcyzy w doniczce :-)
Ja dzis zrobie rosol zjemy z mlodym , a reszta bedzie juz na jutro
i frytki tez nam zrobie :-)
A tak to nudy znow beda , pojdziemy na jakis spacer
Hello taka piekna pogoda amy sie w domku ksimimy chlopaki poszli na rower a ja wstalam juz z drugiej drzemkizatoki mam zawalone raczej male szanse ze sie do jutra wykuruje....
Maz obiecal ze mi kupi tableta..oczywiscie byla dyskusja ale trafilam w jego czuly punkt i wywalczylam..mial mi dzis isc kupic ale stwierdzil ze jak ma mi kupic to jakis pozadny wiec poczekam jeszcze te 2 tyg do jego powrotu moze akurat a urodzinki bede miec
ja wtym roku kwiatki na balknie bede miec zwykle pelargonie .w tamtym roku mialam caly balkon w kwiatach i stwierdzam ze jaki sens skoro slonce i tak mi je wypali a czasu tez nie mam na tyle by codziennie przy nich stac obrywac podlewac itd.........wiec bede miec po bokach tylkoa i pewnie raczkujaca martyna tez by mi niezle je zmolestwala ale ja czekam az wrocimy z majowki wtedy zakupie
Owca mlody chce ci jeszcze chodzic na takie mamusiowe spacery hahaahahahha
Hej ale sie goraco zrobilo posiedzialam na balkonie na sloncu i ucieklam . Marzena to fajnie ze meza przekupilas hehe , mi tablety biale Samsunga sie podobaja . A co do spacerkow to mlody nie chce wcale chodzic ale samego w domu nie zostawie go i musi isc ze mna . A ladna pogoda to nie ma siedzenia w domu caly dzien. Ja tez chce pelargonie wlasnie 2doniczki po boku balkonu tylko. U mnie jest slonce od 13 do wieczora to pewnie w lato mi te kwiaty pousychaja hmm...ale chce sie troche od sasiadow nimi zaslonic hihi. Za troche idziemy jeszcze raz na spacer .Pysia bedzie po 19 dopiero a mezus to pozno bo czeka jeszcze na swinie w pl i zanim to pokroja i popakuja to pewnie zladuje tu na 22 albo pozniej ech...No nic milego popoludnia.
owca chyba godzine do przodu nie dotylu mamy letni czas moj ma bialego tableta samsunga tani nie byl ale wart ceny z tym ze komputera nie zastapi we wszystkim
pelargonie ci nei uschna nie bój sie, ja mam balkon na poludnie i kwitna do samych mrozow ale jeden warunek musisz jej podlewac czesto, ja swoje podlewam latem jak goraco codziennie lub co 2 dni kroma o to fajnie ze kwaitki ci rosna nie ma to jak swoje ale takie jednoroczne też ładne :-) marzenka to bedziesz teraz niezalezna od M kupi i bedziesz miec, mi moj chcial kupic ale nie chcilam wole lapka
my dzisiaj bylismy w zoo w poznaniu super pogoda, ludzi full, nalazilismy sie kilka godzin ale fajnie bylo, teraz patrzymy moze do berlina pojedziemy do oceanarium itp.
Witam dzis mam jeszcze wolne..
bylam juz na zakupach rowerem troche chlodno dzis i mgla straszna jest
Kuffa pies ma kleszcza zaczyna sie a ma obroze na sobie wrr..
musze widocznie juz kupic nowa moze ta juz nie dziala...
i pojade z nim rowerem do weta zeby mu go wyjeli bo ja nie umiem
tylko jechac mi sie nie chce bo on sie drze w koszyku
i to troche daleko jakies 3 km w jedna strone
no ale chyba wyjscia nie mam..wypije kawe i jedziemy
Ciacho nosi was fajnie..a kiedy chcecie do Berlina na wekend ?
Marzenka to fajnie ze mezus sie zgodzil w koncu :-)
dzien dobry owca ze szczekajacym psem to raczej udreka jechac ale jak sie nie ma wyjscie;-)
my dzisiaj na rowerach i w sumie nic ciekawego wiecej nie robilam no moze oprócz następnej bransoletki
a reszta gdzie?