reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A my byli na chwile u mamy. Teraz sie wypogodzilo i jedziemy do tego parku i po drodze do chinczyka na obiad. To nic ze juz w domu uszykowalam salatke i ziemniaki hehe. Taki spontan wyszedl.

reklama
A wrocilismy dopiero do chalupki...
najpierw bylismy zjesc , pojadlam dobra kaczke :tak::tak:
obzarlam sie jak...
potem poszlismy do tego parku troche polazilismy :tak: za wiele tych zwierzat to nie bylo..
Wrocilismy do chalupy wzielismy psa i na dzialke pojechalismy i dopiero zladowalismy :tak::tak:
Ale nie padalo wiec mozna bylo posiedziec :-)
Jutro normalny dzien i m do pracy a my w domu :-p

Byla Lili po torta ?? podobal jej sie ?

Owca to chociaz obiadek dobry, a maz lili odebral i nie wiem czy sie podobal, nie odezwala sie, moze jej sie nie spodobal ronie to bywa

dzien dobry
owca podobal sie hehe nawet na fb napisala:-)
u nas cholernie zimno 6 stop:baffled: a wczoraj tak cieplo bylo i do tego jeszcze pada:confused2:

HEj ale majowka Jak w lutym taka pogoda.

My siedzimy na wsi na majowke. Moj organizowal przedwczoraj festyn z firmy i bylismy popatrzec na wyscig kolarski. A wczoraj tescie byli a pogoda do niczego. Dzis mamy w planach ognisko tylko nie wiadomo co z pogoda. Jak nam nie dopisze to pojde spac.

Witam sie , my juz po zakupach spozywczych i wyszedl spontaniczny gril z rodzinka :tak: Przyjedzie moja mama , siostra z dziecmi i moja babcia bo przyjechala z polski na 3 tygodnie tutaj :tak: . Wiec tak kolo 13 idziemy grillowac na dzialke . Pogoda w miare slonce swieci i nie jest tak zimno wiec mozna posiedziec :tak:

Kroma to oby pogoda dopisala bo ognisko fajna sprawa :tak:
a to u was na podworku robicie ?:baffled:

kroma dzisij na pewno uda sie ognisko, pogoda super, moze niezbyt cieplo ale slonce jest:-)
owca widze ze u ciebie zlot rodzinny:-) milego grillowania:-)
a ja nastepny tort robilam ale nie komunie:-D pozniej na rowery smigamy trzeba ruszyc dupsko:-D

reklama
Hejka i ja. Ognisko zaliczine. Dzieciaki padły o 21 a Antek spał przy ognisku i w domu go tylko przełożyłam do łóżeczka.

Do góry